Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „În opinia mea adversarii noștri au avut și puțin noroc, marcând câteva coșuri din poziții foarte dificile”

Paul Olar

Paul Olar
30.01.2016

CSM CSU Oradea a încheiat prima lună a anului fără înfrângere. Gruparea bihoreană a trecut vineri seara de SCM U Craiova, scor 75-70.

Cristian Achim a explicat succesul echipei, declarând, conform site-ului csmoradea.ro, următoarele:

“Un meci în nota așteptată și cu care ne-am obișnuit. Foarte greu, în compania unui adversar extrem de dificil. În pregătirea acestui joc am avut probleme deoarece Craiova este o echipă cu niște jucători foarte buni, care fac în multe situații diferența pe acțiuni individuale.

Aș adăuga, spunând că, în opinia mea, adversarii noștri au avut și puțin noroc, marcând câteva coșuri din poziții foarte dificile. Pe de altă parte, în ceea ce ne privește, am avut multe aruncări de trei puncte deschise rămase nefructificate. Acest lucru este îngrijorător pentru mine întrucât este o situație care ni se repetă.

A fost un meci de mare angajament fizic. Am depus un efort foarte mare, la fel ca și echipa adversă de altfel. Din punctul meu de vedere a fost un spectacol deosebit, la care au contribuit ambele echipe din plin. Trebuie să recunoaștem, Craiova este o echipă redutabilă, alcătuită din baschetbaliști deosebit de experimentați.”

*Foto: Roby Boros/csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!