Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Întotdeauna este o necunoscută modul în care echipele vor reveni după pauză”

Cristian Achim: „Întotdeauna este o necunoscută modul în care echipele vor reveni după pauză”

Astăzi, 3 martie, de la ora 19:00 vom avea parte de o nouă reeditare a finalei LNBM din 2019 dintre CSM Oradea și CSU Sibiu. 

Cristian Achim, antrenorul lui CSM Oradea, a prefațat această nouă reeditare a finalei. Antrenorul campioanei a vorbit despre modul în care o echipă revine după pauză, despre Kristijan Krajina, noua achiziție a echipei sale și despre felul în care vede adversara din această seară.

Teoretic pauza a venit foarte bine pentru că eram într-o stare de relativă oboseală. Întotdeauna după o pauză, nu doar pentru noi...pentru toată lumea, este greu să își reia ritmul de pregătire. Întotdeauna este o necunoscută modul în care echipele vor reveni după pauză. 

Mai sunt opt meciuri de disputat...încercăm să abordăm fiecare meci în parte, încercăm să câștigăm fiecare meci în parte. 

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre noul transfer făcut de echipa sa, pivotul croat Kristijan Krajina:

Este un jucător clasic, un jucător de poziție 5...pe care încercăm să îl integrăm cât de repede posibil. 

Achim a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei din această seară: 

Sibiul este o echipă foarte foarte foarte bună din punctul meu de vedere, este o echipă periculoasă, este o echipă care poate să câștige absolut orice meci.

Partida dintre CSM Oradea și CSU Sibiu va fi transmisă în direct de DigiSport 3, astăzi, 3 martie, de la ora 19:00. 

*foto: facebook CSM Oradea 

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    asta la vista bebe!
    Așa mângâie-i, vorbește-le frumos, laudă-i, adoarmele vigilența, lasă-i să creadă că ne temem de ei și diseară... Le umplem gențile cu 100 și apoi îi conducem la autocar! Ospitalitate locală în "Era Achim", după cum au botezat-o clujenii exasperați că anul acesta luăm al patrulea Titlu în ultimii cinci ani!

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    • uplifter:

      Hahaha
      Simpatic, recunosc! Dar te-ai expus cam mult, acum lumea are pretenții de la tine și după batutele care vor urma curând :)!

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      :)
      Imi aduc aminte ca anul trecut, a mai disparut vreo luna dupa o infrangere neasteptata, ca eram ingrijorat ca a patit ceva...

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      unde mai pui
      că a anticipat "corect" și deznodămîntul Cupei și a plecat cu plasele de la sală. Plasele de rafie tip Cora, of course. Altfel da e adevărat că șansele Oradei au crescut după aducerea noului pivot. Chapeau pour Achim și Sere.

      cu 4 ani în urmă (04.03.2020)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      Malone
      Cum zice Petrica ... Doamne ajuta!!! 😉

      cu 4 ani în urmă (04.03.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!