Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mă aștept să fim la capacitate maximă în lunile octombrie-noiembrie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.09.2015

CSM-U Oradea a disputat în acest weekend alte trei partide de verificare în cadrul Memorialului „Antonio Alexe”, reușind să termine pe locul 3 cu un bilanț de două victorii și o înfrângere. La finele turneului amical, antrenorul orădenilor, Cristian Achim, a tras concluziile în urma partidelor cu Albacomp, Skopje și Inter Bratislava.

La acest turneu principalul nostru scop a fost legarea și sudarea relațiilor de joc. Așa cum am mai spus, avem foarte foarte mulți jucători noi. De abia acum începem să ne cunoaștem, eu pe ei, ei pe noi, ei între ei. În totalitate nu vom putea stabili relațiile de joc pentru primul meci oficial în noul sezon competițional, însă acest lucru este firesc și nu ni se întâmplă doar nouă. Eu mă aștept să fim la capacitate maximă în lunile octombrie-noiembrie.

Vom încerca să mai perfectăm un meci amical, dacă va fi posibil. Nu știm însă dacă vom putea găsi un partener de întrecere pentru săptămâna viitoare. Cert este că pe 22 septembrie vom avea primul meci oficial, la Mediaș, în primul tur din Cupa României, unde sperăm să obținem un rezultat bun.

Mă bucur foarte tare că nu avem parte de accidentări foarte grave. Rareș Pașca nu a mai jucat în repriza a 2-a la ultimul meci, întrucât a suferit o accidentare, însă nu știm exact dacă sau cât va trebui să stea”, a declarat Achim conform site-ului oficial al clubului.

Până la ora actuală, CSM-U Oradea a bifat 7 partide amicale în presezon, având la activ trei meciuri câștigate și patru pierdute. 

Rezultatele consemnate de roș-albaștri la cea de-a 6-a ediție a Memorialului „Antonio Alexe”:

vs. Albacomp Szekesfehervar 81-97

vs. MZT Skopje Aerodrom 98-94 (OT)

vs. Inter Bratislava 77-62

*Foto: Roby Boros (Facebook CSM Oradea)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!