Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mergem la Sibiu cu scopul declarat de a câștiga”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.12.2015

Cristian Achim, tehnicianul formaţiei CSM-U Oradea, a prefaţat unul dintre cele mai atractive meciuri din această etapă, ultima a turului de campionat, meci în care echipa sa va întâlni în deplasare cea mai în formă trupă a momentului, CSU Atlassib Sibiu. 

„Ne așteaptă un meci dificil și în același timp interesant. Se întâlnesc două echipe aflate în zona superioară a clasamentului și formația care învinge va încheia turul pe prima poziție.

Echipa noastră vine după meciuri în care a jucat în compania unor echipe cotate mai modest, dar nu de mine. Acestea au demonstrat că au potențial și au făcut jocuri foarte bune împotriva noastră. De această dată ne întâlnim cu o echipă aflată în fruntea clasamentului, care nu poate fi cotată modest chiar de nimeni pentru că i-ar contrazice clasamentul.

Sibiu este o echipă cu șase victorii consecutive. Este o echipă pe val, care joacă într-o sală foarte frumoasă. Are o încredere ieșită din comun. Au făcut multe schimbări de la reunire, le-a trebuit ceva timp și niște modificări pentru a-și găsi cadența, iar acum sunt o echipă care practică un baschet foarte spectaculos. Bineînțeles, așa cum ne-am propus la fiecare meci, mergem la Sibiu cu scopul declarat de a câștiga. Ne dorim asta în fiecare meci, indiferent unde jucăm sau în ce situație ne aflăm. Mergem să câștigăm, acesta este spiritul nostru. Jucăm doar la victorie.

Ne așteaptă un meci dificil în care se poate întâmpla absolut orice. Sibiul a învins multe echipe bune și joacă pe teren propriu ceea ce constituie un avantaj important pentru ei. Deoarece sala lor poate să aibă un rol important, iar echipa Sibiului joacă cu o energie suplimentară în fața propriilor susținători. În plus, Sibiul are un joc atipic, foarte greu de contracarat și probabil acesta este unul dintre principalele aspecte care au pus echipele adverse în mare dificultate”, a declarat Cristi Achim, conform site-ului oficial al echipei bihorene. 

Înaintea întâlnirii din această seară, CSU Sibiu ocupă prima poziţie în clasamentul LNBM cu 7 victorii şi 3 înfrângeri, având o serie de 6 partide câştigate consecutiv, în timp ce bihorenii au la activ 7 partide câştigate şi 2 pierdute, însă cu o restanţă. 

Duelul Sibiu vs. Oradea se joacă în această seară în Sala Transilvania, începând cu ora 20:00, meciul fiind transmis în direct de DigiSport 3. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!