Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Ne dorim victoria"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2013

Foto: Andor Marton

Înainte de deplasarea din Turcia, CSM Oradea întâlneşte CSU Asesoft Ploieşti, într-un meci ce va avea loc duminică seară la Arena Antonio Alexe din Oradea. Antrenorul bihorenilor a vorbit despre următorul duel, fiind de părere că publicul va avea parte de un meci frumos.

"În primul rând ne dorim să facem un joc foarte bun. Evident ne dorim să câștigăm ca întotdeauna. Ambele echipe vin după confruntări internaționale. Din păcate ambele au pierdut, așa că avem așteptări pentru un meci foarte viu disputat și sper că vom avea parte de un meci foarte frumos."

"Așa cum multă lume spune, eu am aceeați părere, actuala echipă a Ploieștiului are o calitate superioară formulelor pe care le-a avut în anii trecuți. Pe undeva este normal având în vedere că joacă în EuroCup și acest lucru îi obligă să facă un astfel de efort. Pentru România și liga de la noi este foarte bine că astfel de jucători au venit aici.

Pentru noi, vorbesc despre CSM Oradea, este foarte frumos că putem disputa un al doilea meci consecutiv împotriva unor jucători de asemenea calitate."

Întrebat dacă jucătorii stau bine din punct de vedere fizic, Achim a răspuns afirmativ.

“Fizic suntem bine în momentul de față, însă în mod evident nu ne convine că suntem obligați să jucăm duminică. Din păcate nu avem de ales întrucât sala noastră e ocupată cu o altă manifestare sportivă. Este o mare problemă pentru că vom disputa două meciuri extrem de solicitante unul după altul, în ziua dintre ele fiind pe drumul către Gaziantep. Acest lucru este deosebit de solicitant din punct de vedere fizic. În plus, aceste meciuri vin după două săptămâni în care am intrat deja în ritmul cu două jocuri/săptămână. Sperăm să trecem cu bine peste aceste jocuri. Eu voi încerca să folosesc cât mai mulți jucători pentru a nu apărea probleme fizice."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!