Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Nu mă interesează că adversarul ocupă primul loc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.02.2015

CSM-U Oradea se va deplasa în acest weekend la București pentru duelul cu Steaua CSM EximBank, meci care contează pentru etapa cu numărul 18 din LNBM. Confruntarea este programată sâmbătă, de la ora 18:30, fiind transmisă în direct de DigiSport 2. 

Bihorenii vin după o victorie foarte importantă în fața celor de la CSU Sibiu, 84-83, obținută pe final de joc, iar după acest meci, tehnicianul Cristian Achim a vorbit și despre confruntarea cu liderul la zi din campionat, Steaua CSM EximBank. 

„Avem așteptări să câștigăm pentru că mi se pare logic și firesc să ne jucăm șansa. Nu mă interesează că adversarul ocupă primul loc. Sunt conștient că Steaua are jucători foarte buni și un antrenor foarte priceput, dar noi mergem să câștigăm. Așa cum o facem întotdeauna, indiferent cine este adversar. Până la urmă mi se pare firesc să avem această abordare”, a declarat Achim, conform site-ului oficial al clubului bihorean. 

Totodată, tehnicianul roș-albaștrilor a discutat problema jucătorului străin care va fi lăsat în afara lotului în disputa cu trupa croatului Niksa Bavcevic. 

„Nu îmi va fi ușor să mă decid. Vlahovic va juca 100%. Mi se pare imposibil să abordăm meciul din nou fără fundaș. În plus, în ritmul acesta îl vom omorî efectiv pe Dillon. Dacă continuăm așa, cu câte 38-40 minute pe meci, el va fi tot mai obosit, iar prestațiile sale vor scădea în calitate, lucru pe care noi nu îl dorim”, a concluzionat acesta. 

În meciul jur, jucat la Oradea, Steaua s-a impus în prelungiri la un singur punct diferență, scor final 94-93. Acum, înaintea acestui duel Steaua ocupă prima poziție în clasament cu 28 de puncte, 13 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce bihorenii sunt pe 3 cu 26 de puncte, 10 succese și 6 eșecuri. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    pronostic
    pot sa fac si un pronostic= va castiga Oradea la capatul unui meci foarte disputat.
    Bafta CSM Oradea !

    cu 9 ani în urmă (06.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    pronostic
    @mi : sper sa ai gura aurita si sa fie asa cum zici tu chiar daca va fi foarte greu.
    pana acum steaua nu prea a avut mari probleme acasa , sper sa i le creati voi.
    bafta si doamne ajuta.

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!