Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Victorie meritată pentru Asesoft”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.10.2014

Etapa secundă din noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin a adus prima înfrângere pentru CSM-U Oradea, aceştia fiind învinşi pe teren propriu de CSU Asesoft Ploieşti, scor 73-90. Cristian Achim, antrenorul echipei din Oradea, a explicat câteva dintre cauzele eşecului cu Ploieştiul în cadrul unei conferinţe de presă.

„Victorie meritată pentru Asesoft. Adevărul este că am întâlnit o echipă foarte bună, cu valori de excepţie. În ceea ce ne priveşte, am avut şi continuăm să avem problemele noastre de efectiv şi de pregătire. Vom încerca să mergem mai departe şi să lucrăm din ce în ce mai bine, cu efectivul pe care îl avem la dispoziţie. Cu siguranţă va trebui să lucrăm mai mult pentru a presta jocul nostru, pentru a juca baschetul pe care ni-l dorim. 

Am avut o primă repriză bună, după care am căzut. Explicaţii sunt mai multe. Parţial prin pierderea lui Ţibârnă, dar dincolo de asta am avut şi alte probleme. Nu ştiu în acest moment cât este de gravă accidentarea lui Ţibârnă, ştim doar că este vorba de genunchi. Pantic a resimţit o lovitură în muşchi, avem speranţe mari în ceea ce priveşte refacerea lui pentru următorul meci”, a declarat tehnicianul, fiind citate de site-ul csmoradea.ro.

În etapa următoare, baschetbaliştii Oradiei se vor deplasa la Cluj pentru un alt meci dificil, de această dată în compania celor de la U-Banca Transilvania. 

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ....
    ce se intampla cu oradea??din 3 meciuri oficiale...le-au pierdut pe toate??anul asta castiga campionatul, tot ploiestiul degeaba se amagesc altii.....

    cu 9 ani în urmă (11.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!