Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Mâinea semnează cu Baschet Club Athletic Constanța

Cristian Mâinea semnează cu Baschet Club Athletic Constanța

Cristian Mâinea semnează un contract cu Athletic Constanța. Sezonul precedent, deși sub contract cu CSO Voluntari, tânărul jucător a ales să evolueze pentru echipa de pe malul mării în cadrul competițiilor 3X3.

Produs al CN Aurel Vlaicu din Capitală baschetbalistul a mai trecut pe la Dinamo București, unde în 20 de minute pe partida a contabilizat o linie statistică de 5,5 puncte, 1,2 recuperări și 2,1 pase decisive. Sezonul 2018-2019 l-a găsit la CSO Voluntari. În cele 28 de meciuri (6 începute ca titular) a reușit 3,4 puncte pe meci, 1 recuperare și 1,5 pase decisive pentru un indice la eficiență de 3,6.

În prezent jucătorul se află în pregătire cu lotul U23 al României 3x3 pentru campania Nations League U23 care se desfășoară la Debrecen în Ungaria la finalul acestei luni.

Echipa din Constanța îi mai are sub contract pe Georgian Păun, Adrian Trandafir, Sergiu Ursu,Andrei Oprean și Kyle Kilgore.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanță

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!