Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo București obține prima victorie după mai bine de două luni

CS Dinamo București obține prima victorie după mai bine de două luni

La Voluntari, CS Dinamo București a dispus de Athletic Constanța, scor 86-71.

Formații de start:

CS Dinamo Bucureșți – Cebasek, Calenic, Price, Armwood și Masters.

Athletic Constanța – Chițu, Bell, Lazăr, Orbeanu și Schneider.

Dinamo, condusă de pe banca tehnică de Cătălin Nazîru, a început în forța partida și și-a adjudecat primul sfert cu scorul de 26-14 grație unui coș de la distanță reușit în ultima secundă de Andrei Calenic.

După 10 minute de joc, Timothy Price era cel mai bun marcator de pe teren cu 7 puncte, topul marcatorilor era completat de pivotul român al lui Athletic Constanța, Mario Lazăr, cu 6 puncte.

Prima parte a sfertului secund nu a fost bogată în realizări ofensive. Totuși, până la pauza mare, echipa din Capitală a reușit să își mărească avantajul de pe tabelă, 43-29.

După 20 de minute de joc, echipa de la malul mării avea 8% la aruncările de la distanță (1/12), de partea cealaltă, dinamoviștii stăteau mai bine la acest capitol statistic, 25% (2/8).

Dobrogenii au început mai bine sfertul trei și s-au apropiat periculos pe tabelă, dar dinamoviștii au încheiat mai bine această secvență a jocului și au intrat în sfertul decisiv cu un avantaj liniștitor de 11 puncte, scor 59-48.

La finalul sfertului trei, rezervele lui CS Dinamo aveau 25 de puncte marcate, de partea cealaltă banca constănțenilor contribuise cu doar 13 puncte. Armin Cane era cel mai productiv jucător venit de pe bancă cu 15 puncte și 6 recuperări.

Athletic Constanța a încercat să revină în meci, însă dinamoviștii și-au arătat experiența și nu și-au făcut viața grea pe final de meci. Astfel, CS Dinamo s-a impus cu scorul de 86-71 și a obținut prima victorie în LNBM după o perioadă mai lungă de două luni. 

Remarcați 

Armin Cane - 18 puncte, 11 recuperări ; Javon Masters - 14 puncte ; Timothy Price - 16 puncte; Gerald Armwood - 13 puncte, 9 recuperări ; Jakob Cebasek - 10 puncte, 9 recuperări;

Siler Schneider - 23 puncte, 8 pase decisive; Mario Lazăr - 18 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!