Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua București trece la pas de Athletic Constanța

CSA Steaua București trece la pas de Athletic Constanța

CSA Steaua București și-a confirmat statutul de favorită în meciul jucat marți seară, 12 noiembrie, în Arena Antonio Alexe contra lui Athletic Constanța. Echipa lui Cătălin Burlacu a fost ținută în șah doar în primul sfert, după care jocul a curs într-o singură direcție iar militarii s-au impus la final cu scorul de

Siler Schneider a fost primul marcator al meciului. Elijah Thomas a răspuns pentru steliști. Jocul s-a animat rapid, echipele au găsit coșurile de la mare distanță și scorul a ajuns la 10-8 pentru Constanța. Echipa de la malul Mării a continuat startul bun de meci și s-a dus la 19-11 pe tabelă. Steaua și-a revenit în în partea a doua a sfertului inaugural, pe care avea să-l câștige cu scorul de 28-26. Actul secund a avut aceeși desfășurare, Constanța a început mai bine dar Steaua a jucat mai bine pe final și s-a desprins pe tabelă, 53-42 la pauză.

Repriza secundă a început cu fiecare echipă având o perioadă mai bună de joc. Steaua s-a desprins după jumătatea sfertului trei, când Creek ducea scorul la 64-48 cu un coș de la mare distanță. Jocul a curs în continuare într-o singură direcție și formația din Capitală conducea cu scorul de 74-54. Steaua a redus din turația motoarelor în ultima secvență de joc și diferența nu a mai scăzut crescut considerabil, scor final 97-76.

Elijah Thomas a fost omul meciului cu 17 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Kenny Brown și Maurice Creek au contribuit fiecare cu câte 15 puncte, în timp ce Vranes și Vîrnă cu câte 12.

Siler Schneider a fost cel mai bun marcator al constanțenilor cu 18 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Mario Lazăr a reușit 17 puncte, 6 recuperări și 4 decisive iar Iulian Orbeanu a înregistrat un nou double-double, 13 puncte și 12 recuperări.

foto: CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!