Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Bucureşti îşi strică bilanţul de pe teren propriu. A ajuns la 10-3 în mai puţin de 24 de ore

Adrian Micinic (Bucureşti)

Adrian Micinic (Bucureşti)
19.02.2012

CSM Bucureşti a terminat turneul final al Cupei României pe locul 4. Se întâmplă pentru a doua oară consecutiv când echipa organizatoare pierde ambele meciuri disputate în cadrul Final Four-ului. 

Interesant este faptul că înaintea turneului final al Cupei României la baschet masculin formaţia pregătită de către Hristu Şapera avea o singură înfrângere pe teren propriu în tot sezonul competiţional 2011/12. Aceasta a venit pe mâna Timişoarei, liderul clasamentului în Divizia A la momentul respectiv şi una dintre protagonistele evenimentului desfăşurat în capitală la finele acestei săptămâni. În schimb, la Arena de Baschet din capitală s-au înclinat echipe precum U Mobitelco Cluj, CSU Asesoft Ploieşti respectiv celelalte două protagoniste ale turneului final, BCM U Piteşti şi CSM Oradea (rezultate consemnate în confruntările de campionat).

Echipa din capitală s-a înclinat de două ori, în zile consecutive, în ordine, pe mâna echipelor din Piteşti respectiv Oradea. Astfel, în decurs de mai puţin 24 de ore coloana înfrângerilor suferite de CSM a crescut de la una la trei, în condiţiile în care cea a victoriilor a rămas îngheţată la 10. Referitor la turneul final al Cupei României putem spune că CSM Bucureşti are trei înfrângeri interne în sezonul 2011/12: câte una încasată de la celelalte trei participante la respectivul eveniment.

Acest lucru ar trebui să-i responsabilizeze şi într-un fel să îngrijoreze pe cei de la CSM Bucureşti pentru că următoarele echipe care vor vizita Arena de Baschet cu scopul de a întâlni echipa lui Şapera sunt Energia Rovinari şi Gaz Metan Mediaş. Adică una dintre echipele care speră la calificarea în playoff şi o rivală în acest sens pentru CSM, respectiv una dintre formaţiile cu pretenţii în acest sezon şi totodată echipa eliminată de bucureşteni în cupă.

Foto: obiectiv subiectiv

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!