Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM București va înfrunta „Jungla” mureșeană

Noémi Csiki

Noémi Csiki
16.11.2012

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș
sâmbătă, 17 noiembrie
ora 19:00
 6-1 Fișa meciului
5-2

În etapa a opta, BC Mureș joacă iarăși acasă, de această dată împotriva CSM București.

Deși, statistic, mureșenii sunt mai bine cotați, totul este posibil în acest meci. Mureșenii au arătat că, pe lângă rezultate bune, pot avea și momente de slăbiciune, de care chiar și o echipă mai slabă poate profita. CSM însă nu mai este o echipă slabă, ei fiind adversari serioși pentru oricare echipă din Ligă. Mureșenii vor încerca, totuși, să profite de șansa de a continua lanțul victoriilor, și vor reuși doar cu un joc concentrat și o defensivă pusă la punct pentru a contracara tacticile bucureștenilor.

 

Arbitrii partidei vor fi: Doru Vinași, Laurențiu Grigoraș și Șerban Rașoga, observator federal: Radu Bucerzan. Meciul nu va fi televizat, însă, ca de obicei, se va realiza o transmisiune pe bcmures.ro/live .

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!