Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Constanța încheie perioada de pregătire cu un succes la limită

CSM Constanța încheie perioada de pregătire cu un succes la limită

CSM Constanța și CSM Târgu Jiu au închis turneul desfășurat în Arena de Baschet din București, partida programată duminică, 10 septembrie, terminându-se cu 89-87 pentru dobrogeni.

Constanța a condus după 10 minute cu 27 la 24 și diferența a scăzut apoi la un singur punct la pauza partidei, 44-43. Dobrogenii au mers ulterior la 67-61 după 30 de minute, pentru ca în final ecartul să fie de două lungimi, 89-87.

În total au fost 15 schimbări la conducerea jocului și de 10 ori a existat egalitate pe tabelă între cele două echipe, CSM Constanța fiind în față în majoritatea timpului de pe cronometru.

Dobrogenii au avut la dispoziție doar 9 baschetbaliști pentru acest duel amical, dintre care doi nu au evoluat deloc. În primul 5 s-au regăsit Vytenis Cizauskas, Dragoș Diculescu, Kyndahl Hill, Rolland Torok și Cedric Henderson. Pentru CSM Târgu Jiu au început Dimitrius Underwood, Camil Berculescu, Jason Hubbard, Noam Weinberg și Arsenije Vuckovic.

CSM Constanța a încheiat partida cu 22 de assist-uri, capitol la care Târgu Jiu a răspuns cu 16. Formația de la malul Mării Negre a avut un procentaj de 52% din spatele arcului de cerc (12/23), dar a comis mai multe turnovers (17, față de 9 pentru oponenți) și a adunat mult mai puține recuperări ofensive (4-14).

Cedric Henderson a contribuit cu 23 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive la victoria Constanței, în double figures aflându-se și Kyndahl Hill, Dragoș Diculescu (ambii cu 15 puncte), respectiv Bryan Griffin (10 puncte, 8 recuperări).

CSM Târgu Jiu i-a avut drept principali marcatori pe Jason Hubbard (31 de puncte, 5 recuperări) și Dimitrius Underwood (20 de puncte, 8 recuperări, 8 assist-uri).

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!