Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a câştigat clar pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
05.12.2015

CSM CSU Oradea s-a impus clar pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu, scor , în etapa a XI-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Scorul pe sferturi a fost 24-15, 27-19, 17-17 şi .

Cel mai bun marcator al partidei a fost jucătorul oaspeţilor Radovan Markovic, cu 27 de puncte. secondat de colegul său Sean Barnette, cu 19 puncte. De partea cealaltă Kevin Hardy a înscris 18 puncte, iar Lawrence Gilbert a înscris 17.

Vom reveni cu o cronică detaliată a partidei. 

11 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești boby77 :

    Meci
    Oradea a jucat perfect si a castigat, Sibiul a parut o echipa obosita, fara solutii la tactica adversarului.

    cu 8 ani în urmă (05.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Bravo baieti!
    Un plan tactic excelent pregatit de Achim&staff, si pus in practica de baieti. Defensiva a mers ceas si a castigat meciul. Ma bucur, de asemenea, de cresterea de forma vizibila a unora dintre jucatorii de baza.

    cu 8 ani în urmă (05.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Bravo Oradea !!!
    Un meci perfect făcut de băieții noștri de la un capăt la altul ! De dată asta, bravo Achim ! :)

    cu 8 ani în urmă (05.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Ritmul sa fie ...
    Ritmul sa fie tot asa la toate meciurile care vor urma. Si vom fii in finala.Felicitari.

    cu 8 ani în urmă (05.12.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Trebuia sa vina si aceasta infringere. Deranjaza putin scorul. Oradea trebuie felicitata pt victorie .noi trebuie sa stringem rindurile, si sa mergem inainte. Sper sa se mai faca 1,2 transferuri. Oricum nou spectatorii suntem alaturi de voi ! HAI CSU !!!!

    cu 8 ani în urmă (05.12.2015) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Felicitari fanilor sibieni despre modul cum si-au sustinut echipa, dar azi Oradea a fost mai buna. Va asteptam in retur la Oradea sa cantam impreuna!

    cu 8 ani în urmă (05.12.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Fara sansa
    In primul rand vreau sa felicit echipa oradeana, au prins o zi formidabila, aproape de perfectiune, sincer nu stiu cine ii putea opri astazi, in orice caz nu noi, efectiv nu am avut raspuns tactic sau mai bine zis Dan nu a avut cu ce sa raspunda tactic, tot meciul in aceiasi 5-6 oameni, "cireasa" de pe tort fiind absenta grea de tot a lui Kevin.
    Cateva mici greseli si indecizii sub panou din partea baietiilor nostrii, dar si ghinion, mingea mai mult ne-a iesit din cos decat ne-a intrat, atitudinea baietiilor e frumoasa si asta si asta conteaza cel mai mult pentru noi iar in tot raul si un bine, Paun a prins multe minute.
    Singurul regret ramane scorul pe care cu siguranta publicul din sala Transilvania nu il merita, dar il ducem ca suntem obisnuiti cu greul.
    In orice caz, trebuie sa gasim resurse sa mai facem niste eforturi la banca pentru a avea sanse reale la primele 6 locuri, cateodata vedem ca nu e suficent doar entuziasmul. Hai CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (05.12.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Paun
      Am reusit sa vad la Tv doar primele 2 sferturi si am fost impresionat de prestatia lui Paun. Poate ca ar merita minute consistente in fiecare meci. Un jucator roman de 22 ani, cu fizic bun si bataios e" rara avis" si ar trebui sa i se acorde mai multa atentie

      cu 8 ani în urmă (05.12.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      re
      A avut o prestatie decenta,dar oricum felicitari pentru consecventa si inversunarea cu care sustii cauza tinerilor jucatori romani,in mod evident singura lor modalitate de a progresa si confirma fiind acordarea de minute in mod constant.Si pe mine ma oripileaza ca ne batem joc de Damian si Ciotlaus,varfuri ale generatiilor lor,de aceea Tenter merita felicitat pentru cum procedeaza cu Kuti,iar Nini apreciat pentru intreaga abordare in acest sens!

      cu 8 ani în urmă (05.12.2015)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    de la capăt
    Felicitări Oradea. Meci frumos, în care lor le-a ieșit totul, iar nouă prea putin, cu siguranță si datorita absenței lui Popa Calota (desi cred că oricum ne băteau). S-a văzut clar că noi trebuie să ne luptăm pentru locurile 5-8, trebuie să venim cu picioarele pe pământ. De altfel, in acest tur, ne-au batut exact echipele care prin valoarea lor n-ar trebui sa scape primele 4 locuri: Steaua, Oradea, Mureș si Cluj. Hai CSU.

    cu 8 ani în urmă (06.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    Felicitari suporterilor
    Felicitari suporterilor sibieni! Au dat o lectie tuturor despre ce inseamna sa fii trup si suflet alaturi de echipa favorita si sa nu o parasesti la greu.

    cu 8 ani în urmă (06.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!