Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a fost ținută în șah de Constanța timp de 26 de minute

CSM CSU Oradea a fost ținută în șah de Constanța timp de 26 de minute

CSM CSU Oradea a obținut o victorie așteptată în fața lui Athletic Constanța. Gazda turneului 11 nu a avut o viața tocmai ușoară în primele 26 de minute ale jocului, după care bihorenii și-au creat o diferență așteptată încă dinaintea startului. CSM CSU Oradea a câștigat meciul disputat astăzi, 12 aprilie, cu scorul de 93-78.

Constanțenii i-au surprins pe orădeni în primul sfert, pe care l-au câștigat cu scorul de 22-20. Oradea a răspuns bine în actul secund pe care l-a câștigat la 7 puncte diferență și la pauză scorul era de 46-41. La reluare, jocul a rămas echilibrat și după 6 minute scurse din sfertul trei, scorul era egal. A urmat însă un run de 17-4 pentru gazde, iar ultima secvență pornea de la scorul de 74-61. Constanța nu a avut capacitatea de a mai reveni și ultimul sfert a fost la discreția orădenilor.

Aaron Broussard a fost omul meciului cu 19 puncte și 4 recuperări. Tot 19 puncte a strâns și Dragan Zekovic. Giordan Watson a contribuit cu 14 puncte și 3 pase decisive iar Arturas Valeika cu 11 puncte și 7 recuperări.

Siler Schneider a fost cel mai bun jucător de la constanțeni cu 19 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări. Mario Lazăr a terminat cu 15 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Ștefan Mâinea a acumulat 11 puncte și 6 recuperări.

foto: Roby Boros

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Greseala
    "Oradea a răspuns bine în actul secund pe care la câștigat la(...)"

    cu 3 ani în urmă (13.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!