Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea învinge pe SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
29.01.2016

CSM CSU Oradea a obținut un nou rezultat pozitiv. Gruparea antrenată de Cristian Achim a trecut de SCM U Craiova, scor 75-70. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe, contând pentru etapa cu numărul XIX.

Deși oltenii au fost cei care au inaugurat pozitiv partida, cu un avantaj de 10-4, Oradea a fost cea care a încheiat sfertul în avantaj. Sean Barnette, alături de Uros Lucic și Will Franklin i-au pus pe bihoreni la conducere, 21-17. Partida este strânsă până la finalul reprizei, când Oradea beneficiază de un ecart de patru lungimi, 42-38.

Elevii lui Cristi Achim revin motivați de la cabine, ducându-se la 46-38. Darius Hargrove demonstrează din nou că este în mare formă, așa că limitează distanța la o singură posesie, 46-45. Se va merge apoi cap la cap, CSM desprinzându-se decisiv pe finalul actului patru, grație unor libere înscrise de Radovan Markovic, 68-59.

Radovan Markovic a avut 18 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Miha Zupan a strâns 14 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Sean Barnette a pus pe tabelă 12 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă, Darius Hargrove a totalizat 22 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Cătălin Burlacu a ieșit în evidență prin 16 puncte și 2 recuperări.

19 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ALEXFOR :

    Victorieeeee!!!
    BRAVO CSM CSU ORADEA.
    Craiova are o echipa mult mai buna ca in tur si ati reusit sa-i invingeti!!!

    cu 8 ani în urmă (29.01.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Hargrove, Popé, Johnson
    Echipă a jucat bine! Dar....lipsa jocului EXTRAORDINAR al unor jucători, nu ne-a permis victoria! Ne-am obisnuit ca astfel de "piese" sa faca diferența dar, asta seară, nu s-a întâmplat!

    Nu-i nimic! Suntem 4000 alături de voi data viitoare in Polivalenta din Craiova!!!!
    Bravo băieti!

    cu 8 ani în urmă (29.01.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Meci frumos
    Felicitari gazdelor pentru victorie,au fost doar un varf de barca mai bune ca noi,dar au fost,iar meciul a avut de toate.Singurul lucru care m-a suparat teribil a fost atitudinea lui Popescu,mai ales ca seamana cu ce-a mai facut pe la noi,sper insa sa gresesc eu si sa fi avut omul doar o migrena...Si,tineti minte de pe acum,in play off vor fi probleme cu arbitrajele mai mari ca niciodata...

    cu 8 ani în urmă (29.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Azi nu s-au potrivit astrale și nu am reușit nici sa ajung la sala și nici sa văd meciul întreg. L-am înregistrat și dimineață primul lucru pe care îl voi face e sa urmăresc partida. Bravo băieți, chiar îmi era frica de acest meci pt ca echipa Craiovei se descurca excelent deși joaca în 5 străini.

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    conducere de 2 lei
    sa incepi pregatirea de vara cu un lot din care nu mai fac parte acum 8 jucatori(plecati sau grav accidentati)pentru ca apoi sa aduci in decurs de cateva luni,dupa inceperea campionatului, nu mai putin de 8 jucatori noi(Johnson,plicevici,popescu,covington,stanescu,bureau,pantic,bureau,hargrove)mi se pare o bataie de joc si o lipsa crasa de professionalism.cu o asemenea strategie nu vom face niciodata performanta la Craiova.

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Leule,leule...
      Cine sa te mai inteleaga si pe tine?Cu un an-doi in urma,cand echipa era un soi de alba neagra proslaveai conducerea de ziceai ca suntem pepiniera lu'Spurs,acum,cand intr-adevar dupa multe alte gafe penibile avem cea mai tare echipa ever la Craiova,acelasi management iti pute...Ce sa fie,ce sa fie?

      cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Managerul si "asistentul"
    In prezent, datorita strategiei echipei manageriale (manager si asistent) echipa noastra are cea mai scurta rotatie : 7 jucatori (5 straini + 2 romani). Daca mai punem la socoteala ca PANTIC vine dupa o accidentare si lipsa de pregatire de 6 luni, si in plus avem si atitudinea lui POPESCU (care dupa Anul Nou joaca la relanti, pentru ca omu' isi vede numai si numai interesul personal : acela de a mai prinde pe bani buni un sezon) iata ca in multe momente din meci echipa joaca doar in 5 oameni. Asta datorita in principal a doi factori:
    - managementul defectuos, asa cum a aratat un ante-scriitor mai sus
    - antrenori nu slabi, ci foarte slabi, care conduc un lot mult peste capacitatile lor profesionale
    Si , iata cum la un lot foarte valoros (comparativ cu ce a avut Craiova in alte sezoane) performanta nu apare. Astfel se vede foarte clar ca in aceste circumstante numai conducerea (director club, manager, si asistentul sau) sunt principalii artizani ai acestor neimpliniri. Oare pentru cat timp ?????
    P.S. - Achim a rulat un lot cu mai multi romani, chiar si tineri. La noi a intrat DAMIAN cateva secunde, copilul a si bagat-o in ate, dupa care a mai jucat la final alte cateva secunde. MOSTRE DIN STRATEGIA DE MANAGEMENT SI ANTRENORAT A ACESTUI CLUB (care se poate rezuma la ideea : HAOS, sa nu priceapa lumea nimic, pentru ca noi sa putem sifona linistiti bugetul...Care nu este asa mic cum se vaita baietii, aruncand fumigene).

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Cârcotași
      Ajung la concluzia multor suporteri ca întri sa comentezi doar la înfrângeri și doar sa critici,pt ca eu personal nu am văzut să faci o analiza pertinenta ci doar critici și atât. Sunt convins ca dacă am fi câștigat aseară nu ai mai fi zis nimic .Si puteam câștiga dacă nu am fi ratat atât de mult.Singurul lucru pe care i l-as reproșa lui Popovic este ca nu forțează mai mult copiii,cel puțin pe Damian care este bun.

      cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @Horia
      Din pacate,cam asa este,absolut indiferent de situatie doar critici.Si stii care este problema cu o astfel de atitudine,liniar negativa?ca o sa-ti pierzi orice urma de credibilitate,chiar si atunci cand ai perfecta dreptate,caci nimeni n-o sa mai ia in seama lucrurile pe care le spui...Alege!

      cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    nu-i nimic....
    Meciul s-a pierdut,dupa parerea mea,din cauza ca cei doi conducatori de joc,au avut o zi f.proasta.Lui Pilcevic,nu i-a intrat nimic si ala micu i-a zapacit pe toti cu patrunderile lui pe sub panou+numarul mare de mingi pierdute+libere ratate.Si in plus,mi s-a parut ca iar s-a cam jucat dupa ureche(of,D-nul Popovici,of...).Cu managementul,lasati-o mai moale,caci suntem acolo la bataie.La sfarsit daca o dam in bara,puteti sa-i injurati pe buna dreptate cat doriti,dar pana atunci....!!!Cu Sibiul sper sa arate baietii ca pierderea acestui meci a fost un simplu accident.Hai Stiinta!

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Craiova are un lot bun, destul de echilibrat mai ales cu venirile lui Pantic si Hargrove. In acest meci au avut un numar uluitor de aruncari 73, in timp ce Oradea a avut 54. Este o diferenta uriasa.

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Am văzut intr-un final meciul. E clar ca la Craiova nu au mers fundașii. Pilcevic a avut 1 din 7 la 3p. Oricum un meci frumos câștigat meritat de Oradea.
    Un ultim ckmdntariu:

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Un ultim comentariu : la faza în care a fost aproape de accidentare Zupan a fost un gest as spune inconștient al lui Johnson ( spun ăsta pt ca e un jucător fair-play) : în cădere acesta îi prinde cu mana genunchiul lui Zupan și îl răsucește. Pericol mare de accidentare la ligamente. Noroc ca a căzut repede Zupan. Pacat de astfel de gesturi care pot periclita activitatea jucătorilor.

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    pt buzestii
    Locuiesc in montreal de 11 ani si nu poti sa ma acuzi ca as avea ceva interese cu privire la aceasta echipa.sunt pur si simplu pasionat de baschet si mi-as dori sa se faca performanta la acest club.am fost coleg de liceu,de facultate si de echipa la csm Charlie comat cu marius toma,pe care l-am apreciat pentru ceea ce a facut la Craiova.sunt si acum convins ca fara el nu am fi avut nici acum o echipa prim-divizionara.asta nu inseamna ca voi lauda si voi peria conducerea acestei echipei indiferent de greselile pe care le face.daca tie ti se pare normal ca 8 dintre jucatorii cu care incepi pregatirea de vara sa nu mai faca parte din echipa din diverse motive,si sa aduci alti 8 dupa inceperea campionatului care sa se integreze din mers,atunci scuza-ma, dar nu cred ca esti mai mult decat un chibit.

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @leo
      DE unde ai tras tu concluzia ca insinuez ca ai avea ceva interese???(pentru linistea ta chiar cunosc cum stau interesele p-acolo).Faptul ca locuiesti de 11 ani in Montreal nu-ti confera nicio virtute,sa fii sanatos si sa te muti si-n Groenlanda sau Japonia daca doresti!Iar ca ai prestat pe la BC Charlie Comat cu Toma sau alte glorii,iar nu-ti confera un statut de Themis al baschetului,care imparte lumea in experti si profani,ca sa lamurim treburile!Ti-am remarcat doar nepotrivirea cu situatiile a atitudinilor tale,atata tot,fara ca asta sa fie un afront,e doar o simpla mirare.Cum iti remarc si bunele intentii,manifestate constant si pentru care te felicit sincer.In rest iarasi mai usurel cu aprecierile atotstiutoare legate de istoricul echipei,fiindca pici in eroarea de a vinde mai departe balivernele pe care ti le-au turnat cunoscutii in ureche.Sa ne rezumam (si sa ne uneasca) doar la iubirea pentru aceasta echipa si acest sport!Succes in tot ceea ce intreprinzi in viata ta!

      cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    BUZESTII
    Nu prea am inteles cum atitudinea mea a fost nepotrivita cu situatia.Te-as provoca la un baschet 1 la 1 sa vad daca si acolo esti asa tare in gura.

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @leo
      Asta e vocabularul cosmopolit sau special de la facultatea Nescafe 3 in 1?Pe scurt,si nu mai repet,cand aduceau toate rasurile lumii si eram ciuca batailor,aveam management bun,acum,chiar daca dupa multe erori si schimbari,avem un lot super,managementul e de doi lei...Macar ai fost simpatic cu forma moderna a duelului,baschetul 1 la 1...

      cu 8 ani în urmă (30.01.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    buzestii
    Cel mai mult pe lumea asta ma enerveaza oamenii care vor sa para mai destepti decat sunt.Esti un tip conflictual,ti-am mai vazut comentariile si cu alte ocazii si sincer cred ca faci parte din galeria de fotbal care a nimerit in sala de baschet..Stii cumva cu cat e mai mare bugetul din sezonul asta fata de cel din sezonul trecut? In rest numai bine.

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    In incheiere
    Treaba e veche de cand lumea,cei care au capacitatile nitel limitate si implicit nivelul de intelegere redus,indiferent de claritatea informatiei oferite ,ii considera pe ceilalti aroganti sau falsi.Daca incerci acum sa-mi faci si ceva teorie economica,apoi chiar s-a-ntors lumea asta cu dosul in sus!Ramai mai baiete la 3 in 1,probabil e singura "haina" care ti se potriveste!La revedere!

    cu 8 ani în urmă (30.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!