Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea joacă astăzi în Israel cu Ironi Ness Ziona

CSM CSU Oradea joacă astăzi în Israel cu Ironi Ness Ziona

CSM CSU Oradea încheie parcursul din faza a doua a grupelor din FIBA Europe Cup cu două jocuri în deplasare. Primul este programat astăzi, 29 ianuarie, în Israel pe terenul lui Ironi Ness Ziona cu începere de la ora 19:00, ora României. Partida va putea fi urmărită în direct pe canalul de YouTube a FIBA.

Campioana României are șanse reale de calificare în următoarea fază a competiției dar are nevoie de victorie în Israel pentru a rămâne la mâna ei. Trupa lui Achim are două victorii și două înfrângeri. La fel se situează și U BT Cluj-Napoca dar aceștia au un coșaveraj mai bun. Tsmoki Minsk este în fruntea grupei cu 3-1 la general. Ironi Ness Ziona este ultima cu un singur succes în patru jocuri.

Partida de astăzi este una crucială pentru Ironi Ness Ziona. Israelienii părăsesc competiția în cazul unei înfrângeri în fața echipei bihorene. CSM CSU Oradea traversează o formă excelentă, în special în competițiile interne, unde a strâns 14 victorii la rând. Există și motive de îngrijorare pentru suporterii orădeni. CSM CSU Oradea nu se va putea baza pe serviciile lui Arturas Valeika în meciul din Israel. Lituanianul a suferit o accidentare la genunchi. În această situație, Cătălin Baciu poate juca un rol extrem de important, mai ales că în ultima etapă de campionat a reușit 16 puncte și 5 recuperări în victoria de la Timișoara.

Ironi Ness Ziona a efectuat un transfer de curând. Jean-Pierre Tokoto, jucător de pozițiile 3-4, s-a alăturat echipei antrenate de Nadav Zilberstein și ar putea debuta în meciul de astăzi. În partida tur, CSM CSU Oradea a reușit să se impună cu scorul de 86-80, după ce irosit un avantaj de peste 20 de puncte. În celălalt meci al grupei, U BT Cluj-Napoca primește vizita liderului grupei, Tsmoki Minsk.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!