Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea primește vizita Craiovei

Paul Olar

Paul Olar
28.01.2016

Arena Antonio Alexe din Oradea găzduiește o confruntare interesantă din etapa cu numărul XVIII. Gazdele de la CSM CSU își măsoară vineri forțele cu SCM U Craiova. Partida va demara la ora 17:15, în direct la Digi Sport.

Încleștarea de mâine opune două dintre formațiile ce se vor lupta și în Play-Off-ul actualei stagiuni. CSM ocupă poziția a-III-a, cu un bilanț de 12 victorii și 5 eșecuri. În schimb, oltenii sunt pe V, grație celor 11 succese și 6 înfrângeri.

De asemenea, viitoarele combatante sunt în vârf de formă. Odată ce s-au întărit sub panou prin aportul lui Miha Zupan, bihorenii au bifat trei victorii consecutive în campionat și alte două în Cupa României. În ultimul joc, Oradea a învins dramatic pe BCM U Pitești, scor 70-69.

La Craiova, venirea lui Darius Hargrove de la U-BT a reprezentat un plus semnificativ. Odată eliminați din Cupa României, doljenii s-au putut axa pe Liga Națională. Aici, au strâns două victorii la rând, cu Gaz Metan Mediaș și Dinamo București.

Aruncând o privire peste principalii realizatori ai celor două echipe, observăm un duel atractiv, între Radovan Markovic și Darius Hargrove. Sârbul are medii de 13.2 puncte, în timp ce Hargrove contribuie cu 24.5 puncte.

Totodată, din punct de vedere al istoriei duelurilor, CSM pare avantajată. Din 22 de întâlniri consemnate în ultimii 10 ani, baschetbaliștii lui Cristian Achim s-au impus în 15.

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!