Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea primește vizita formației SCM U Craiova

Valentin Todea

Valentin Todea
27.02.2016

Trupa antrenată de Cristian Achim va disputa primul meci pe teren propriu din a doua fază a sezonului regulat al Ligii Naționale, adversar fiind SCM U Craiova. Partida va lua startul duminică de la ora 20, fiind transmisă de Digi Sport.

Duelul se anunță a fi atractiv și echilibrat, fiecare echipă adjudecându-și confruntarea directă de pe teren propriu din acest sezon. În luna noiembrie a anului trecut, oltenii s-au impus în Sala Polivalentă din Craiova cu scorul de 73-68, în timp ce Oradea a câștigat partida de la sfârșitul lunii ianuarie din Arena „Antonio Alexe” la aceeași diferență de scor, 75-70.

În prima etapă a fazei a doua a sezonului regulat, bihorenii au plecat învingători de pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu, scor 79-83 după prelungiri. De celalată parte, Hargrove și compania vin după un eșec pe teren propriu în fața celor de la U-Banca Transilvania, scor 61-74.

Între timp, gruparea de pe Crișul Repede l-a înregimentat pe americanul Martin Zeno, fiind de așteptat ca acesta să debuteze mâine seară.

Partida va fi arbitrată de Ciprian Stoica, Alin Faur și Cristian Trofim.

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    ambitie "olteneasca"
    Astazi avem mare nevoie de ambitie si de disciplina in joc.
    Asteptam sa joace olteneste cei ce astazi fac parte din echipa noastra. Chiar daca nu sunt olteni nativi trebuie sa stie ca in momentul in care semneaza cu Craiova dai totul pentru aceasta echipa.

    cu 8 ani în urmă (28.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova blackworld94 :

    Absenta
    Se pare ca piticul Johnson a fost lasat in afara lotului pentru meciul de la Oradea de catre Popovic.

    cu 8 ani în urmă (28.02.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Rusine
    RUSINE!!!!

    cu 8 ani în urmă (28.02.2016) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Fufa Campionatului si-a aratat valoarea printr-un non combat de toata frumusetea! Sa speram ca FRB se va autosesiza si va suspenda Fufa din campionat!
    O iubire alb-albastra a murit! Traiasca Burlacu!

    cu 8 ani în urmă (28.02.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    mai mult
    Cine stie mai mult sa vorbeasca.
    Daca se dovedeste ca cei ce joaca pentru Craiova au trantit meciul sau au facut non combat pentru ca nu sunt interesati de performanta ci numai de leafa ESTE INADMISIBIL.

    cu 8 ani în urmă (29.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!