Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea și BC Mureș se duelează miercuri

Paul Olar

Paul Olar
29.03.2016

Arena Antonio Alexe din Oradea găzduiește miercuri, 30 martie, un duel atractiv din Liga Națională de baschet masculin. Gazdele de la CSM CSU Oradea primesc vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, într-o confruntare ce va demara la ora 18:00. Duelul transmis în direct la Digi Sport aduce față în față ocupantele locurilor doi, respectiv cinci din grupa valorăcă 1-6.

Bihorenii au pierdut recent șefia campionatului, după ce au fost învinși în Bănie de către SCM U Craiova, scor 81-77. Până la ora actuală, trupa lui Cristian Achim a acumulat 21 de victorii și 8 eșecuri, totalizând astfel 50 de puncte. Tot 50 de puncte a bifat și liderul Steaua CSM EximBank.

Un insucces a înregistrat în etapa precedentă și BC Mureș. Tigrii au cedat în deplasare, 86-76 cu CSU Atlassib Sibiu. Formația din județul Mureș a izbutit 16 rezultate pozitive și 13 înfrângeri, pentru un total de 45 de puncte.
Meciul de mâine va reprezenta a doua întâlnire dintre CSM CSU Oradea și BC Mureș din această lună. Bihorenii și-au adjudecat respectiva confruntare, scor 92-80. Jocul amintit consemnase și debutul lui Martin Zeno în Liga Națională, americanul contribuind din plin la rezultatul obținut de colegii săi.

De asemenea, CSM CSU și-a adjudecat toate partidele cu BC Mureș din actuala stagiune 85-76 în luna octombrie, respectiv 78-77 în decembrie. Combatantele sunt calificate și în Final Four-ul de pe malul Crișului, programat la începutul lui aprilie.

Aruncând o privire peste loturile viitoarelor adversare, observăm un duel interesant între Sean Barnette și Alhaji Mohammed. Barnette traversează o perioadă fastă, din moment ce a reușit trei double-double-uri în ultimele trei jocuri. Sean se remarcă cu medii de 14.9 puncte, 8.1 recuperări și 2.3 assist-uri. În schimb, Mohammed are statistici de 20.8 puncte, 6.0 recuperări și 4.6 assist-uri.

Disputa va fi arbitrată de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Alin Faur și Cosmin Prișcă.

*Foto: Roby Boros/CSM CSU Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Acest meci ?!
    Vom castiga acest meci?
    Acest meci trebuie jucat cu maxima seriozitate.
    S-ar putea ca oaspetii sa nu vina, cu tot efectivul de jucatori.Martinici si A.Mohammed sa lipseasca din motive de sanatate.Sper ca in finala Cupei Romaniei tot aceste doua echipe se vor intalni.

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!