Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani încheie turul cu o victorie în fața rivalilor de la CSM Galați

CSM Focșani încheie turul cu o victorie în fața rivalilor de la CSM Galați

Într-un meci restant din LNBM, CSM Focșani a profitat de avantajul terenului propriu și a trecut de CSM Galați cu scorul 89 la 85. 

Partida a fost echilibrată și a consemnat 15 schimbări de lider și 7 situații de egalitate. 

Gălățenii au fost mai activi la recuperare (31-28), însă trupa antrenată de Mihai Petruț a fost mai precisă la capitolul aruncărilor din acțiune. Astfel, CSM Focșani a încheiat partida cu 62% (24/39) la aruncările de două puncte, respectiv 50% (10/20) la trei puncte. 

Experimentatul Milos Pesic a adunat 29 de puncte și 5 pase decisive și cu un indice de 27 la eficiență a fost cel mai bun jucător de pe teren. Sârbul a fost completat de Milos Krivokapic, autor a 15 puncte și 7 pase decisive și de Jimmie Taylor cu 13 puncte și 7 recuperări. Fostul internațional român, Cătălin Petrișor, s-a evidențiat pe final, când cu mai puțin de două minute de joc rămase pe tabelă, la scorul de 83 la 80 în favoarea gazdelor, a transformat două libere, două libere ce au fost suficiente pentru ca echipa sa să se desprindă decisiv pe tabelă. 

De la CSM Galați s-au remarcat Tarik Bruncevic a cu 22 puncte și 8 recuperări, Josh Brown cu 14 puncte, respectiv KenDarrius Hamilton și Maksim Sturanovic, ambii cu câte cu câte 12 puncte. 

În urma acestui rezultat, CSM Focșani încheie turul de campionat pe locul 10 cu 4-9 la general. De partea cealaltă, CSM Galați, echipă ce mai are de disputat o restanță, ajunge la 3-9 și se îndepărtează de locurile ce duc în playoff-ul competiției. 

*foto: CSM 2007 Focșani/ 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!