Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani obține calificarea în Grupa Galbenă

CSM Focșani obține calificarea în Grupa Galbenă

CSM Focșani învinge CSM Miercurea Ciuc cu scorul de  99 la 85 și se califică în Grupa Galbenă a LNBM.

Focșănenii au început partida pregătiți să profite de pasul greșit făcut de Athletic Constanță și au câștigat primul sfert la o diferența de 16 puncte, scor 32 la 16. Diferența din primul sfert s-a menținut constantă până la finalul partidei. Echipa antrenată de Mihai Petruț a avut procentaje foarte bune la aruncările din acțiune, 56% la două puncte și 60% la 3 puncte. 

Akim Mitchell a fost cel mai bun marcator al echipei sale cu 26 de puncte, secondat de compatriotul său Donovan Smith care a reușit 22 de puncte și 9 recuperări. Fostul internațional Cătălin Petrișor a contribuit cu 8 pase decisive, în timp ce tânărul David Antonescu a terminat partida cu un indice de 14 la eficiență datorită celor 8 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive reușite în 20 de minute de joc. 

De la CSM Miercurea Ciuc s-a remarcat Mambi Diawara cu 27 de puncte și 4 recuperări. 

Astfel, CSM Focșani așteaptă deznodământul partidelor de astăzi din GVA pentru a-și afla adversarii din faza următoare a campionatului. 

*foto: Clubul de Baschet CSM 2007 LPS Focsani facebook 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!