Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea a inclus mai mulți juniori în lotul lărgit al echipei

CSM Oradea a inclus mai mulți juniori în lotul lărgit al echipei

CSM Oradea a inclus mai mulți juniori din cadrul academiei în lotul lărgit al echipei de seniori.

După ce zilele trecute, clubul bihorean a anunțat faptul că Luca Năstruț se va pregăti alături de echipa mare, alți trei tineri baschetbaliști au fost cooptați în lotul multiplei campioane a României. 

 

⭐️ Viitorul sună bine! 🦁 În ultimii ani tot mai mulți tineri au făcut pasul spre prima echipă, ultimii fiind Enzo...

Posted by CSM Oradea on Wednesday, August 12, 2020

Este vorba despre Bogdan Creț, Denis Pătcaș și Raul Igna.

Creț și Pătcaș sunt născuți în anul 2004, în timp ce Raul Igna, născut în 2005, va fi mezinul echipei antrenate de Cristian Achim. 

Cei trei juniori au făcut parte din echipa U16 a României care a participat în luna decembrie la Balkanic Next Star Cup 2019 și erau în atenția antrenorilor pentru Europeanul U16 din această vară, anulat din cauza pandemiei de COVID-19. 

Astfel, dacă îi luăm în calcul pe Vlad Marinău și pe Enzo Vescan, baschetbaliști care au făcut parte din lotul lui CSM Oradea și în sezonul 2019/2020, echipa va avea șase juniori la antrenamente. Pe lângă acești juniori, Cristian Achim se va putea folosi și de Tudor Fometescu și Edward Petrescu pentru a umple minutele destinate jucătorului autohton sub 23 de ani. 

Pe lângă cei menționați, din lotul lui CSM Oradea mai fac parte: Bobe Nicolescu, Arturas Valeika, Dragan Zekovic, Nikola Markovic, Giordan Watson, Cătălin Baciu, Aaron Broussard și Pavle Reljic.

*foto: facebook Federația Română de Baschet

4 comentarii la aceasta stire:
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    Oradea
    se reuneste sambata. Asa cum banuiam nu mai aduc nimic pana in iarna. E clar ca bugetul e considerabil mai mic decat cel de anul trecut si asta se va vedea cel mai mult in cupele europene.

    cu 3 ani în urmă (14.08.2020)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Faci parte din club sau de unde ai aceasta presupunere sau informatie?De curiozitate doar

      cu 3 ani în urmă (14.08.2020)
    Raspunde
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    oradea
    Sunt din Arad, nu fac parte din nici un club.
    Cam toate echipele din Europa au inceput sau incep pregatirile in zilele urmatoare. Daca nu ai adus nimic pana acum nu cred ca se mai concretizeaza ceva. Are deja 6 straini in lot, chiar daca mai pot aduce inca unul eu personal nu cred ca o vor face. In primul rand e vorba de diminuarea bugetului si in al doilea rand trebuie sa tinem cont de incertitudinile care planeaza asupra intregului sezon.
    Deci, e doar o parere nu o informatie certa.

    cu 3 ani în urmă (14.08.2020)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      si totusi va mai fi un strain cum se auzea de mult timp. de fapt acum sunt doar cinci pt competitia interna
      „Va fi un an foarte dificil din cauza pandemiei. Important e să putem să jucăm, ne e dor de baschet. Se lucrează la fel și fel de variante pentru un protocol medical. Să vedem cum va fi. Pe linia sportivă ne dorim să ne luptăm pentru trofee. Ne dorim să mai aducem încă un jucător străin. Avem variante, dar căutăm unul foarte bun care să se muleze pe cerințele antrenorilor”, spune Șerban Sere, președintele CSM Oradea.

      cu 3 ani în urmă (15.08.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!