Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea încearcă a 5-a victorie consecutivă în fața lui BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.12.2012

Miercuri (05.12), CSM Oradea și BC Mureș vor disputa a 16-a confruntare oficiale directă. De asemenea, va fi al doilea duel direct în actuala stagiune.

Scorul general este favorabil lui CSM Oradea cu 9-6. De notat că CSM-ul a câștigat ultimele patru meciuri oficiale. De asemenea, bihorenii au 8-6 în meciurile din sezonul regulat din anul 2005, atunci când cele două au promovat cot la cot în primul eșalon baschetbalistic al României.

La Oradea s-au consemnat șapte confruntări directe. Scorul este favorabil bihorenilor cu 6-1. Singura victorie alb-albastră pe malul crișului Repede s-a consemnat pe 6 octombrie 2007, scor 90-87, după prelungiri. De atunci s-au disputat alte patru meciuri în județul Bihor.

În sezonul trecut s-au consemnat două victorii ale CSM-ului: 86-79 la Târgu-Mureș, respectiv 90-80 la Oradea.

Seria de patru victorii consecutive ale roș-albaștrilor conține și rezultatul de 86-73, stabilit în returul ediției de campionat 2010/11.

În plus, la primul joc oficial al ambelor echipe din sezonul actual, la Sibiu, CSM Oradea a realizat o repriză a doua de excepție din punct de vedere defensiv, pentru a se impune cu scorul de 77-66 în prima partidă oficială din Cupa României. Este singurul meci disputat de cele două formații în actuala alcătuire.

Milos Pesic a avut atunci 22 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, Silviu Lupusavei a adăugat 11 puncte, iar Daniel Dillon și Nemanja Maric au bifat câte 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Matija Ceskovic a totalizat 16 puncte, Liviu Dumitru a adăugat 14 puncte, 5 recuperări, Branko Cuic a terminat cu 12 puncte, 9 recuperări, iar Darko Balaban a terminat cu 10 puncte, 8 recuperări.

Srecko Sekulovic are 0-2 în jocurile disputate împotriva lui CSM Oradea.

În schimb, de la venirea lui Cristian Achim pe banca orădenilor, aceștia au patru victorii și două înfrângeri împotriva lui BC Mureș.

AICI - găsiți toate rezultatele consemnate în meciurile directe Oradea - Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!