Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea și CSU Sibiu și-au aflat adversarele din FIBA Europe Cup

CSM Oradea și CSU Sibiu și-au aflat adversarele din FIBA Europe Cup

În sezonul 2020-2021, pentru al doilea an consecutiv, CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu vor participa în grupele FIBA Europe Cup. În urmă cu aproximativ o săptămână, forul internațional a decis scoaterea preliminariilor și astfel, fiecare formație care s-a înscris în competiție va intra în grupe.

Astăzi, 18 august, la Munchen, a avut loc tragerea la sorți a grupelor FIBA Europe Cup. CSM Oradea a făcut parte din urna a doua valorică, în timp ce BC CSU Sibiu a fost inclusă în cea de-a treia urnă valorică.

CSM Oradea și BC CSU Sibiu vor juca în grupa D, alături de Bakken Bears și Besiktas.

De-obicei, meciurile din grupele FIBA Europe Cup începeau la începutul lunii octombrie, însă deocamdată, din cauza contextului actual, nu au fost date informații legate de startul celei de-a patra competiții europene.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    grupa grea
    Au avut ghinion, la ce echipe sunt anul asta puteau pica într-o grupă mai ușoară.

    cu 3 ani în urmă (18.08.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hmm
    Bakken e un adversar foarte greu, cu un roster de valoare si experimentat.
    De Oradea nu am ce sa mai zic.
    Turcii mi se par cel mai accesibil adversar, au schimbat intreaga echipa, au doar 3 straini, toti americani rookies, iar cel mai "batran" turc are 23 sau 24 de ani. Astea in conditiile in care raman astfel (cel mai probabil, deoarece au un buget extrem de redus sezonul asta).
    Vedem, doar sa jucam...

    cu 3 ani în urmă (18.08.2020)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      extrem de pesimist Achim
      .....„Am nimerit în cea mai puternică grupă din prima fază, în compania unor adversari practc imposibil de abordat pentru echipa noastră. Bakken Bears a fost semifinalistă în sezonul trecut, dispune de un buget foarte mare și de un lot valoros. Au trecut în sferturile de finală de Tsmoki Minsk, fosta noastră adversară din ediția precedentă, prin două victorii categorice. La rândul său, Beșiktaș este un nume care nu are nevoie de nicio prezentare. E o echipă obișnuită cu Euroliga, provine dintr-unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei. Cu certitudine, Bakken Bears și Beșiktaș sunt favoritele grupei. Nu știu ce vom putea face într-o astfel de companie. Este ca și cum ar concura o Dacie cu un Mercedes. Oricât de bine ar fi pregătită și echipată Dacia, e greu de crezut că ar putea să întreacă Mercedesul. Sunt foarte dezamăgit. Am sperat că vom putea face o figură frumoasă în actuala ediție a FIBA Europe Cup, ne propusesem să depășim performanța din sezonul trecut, când am ajuns în faza secundă a grupelor și am fost aproape de calificare mai departe. Acum însă, ne va fi extrem de dificil, dacă nu chiar imposibil, să ieșim din prima fază a grupelor. În oricare altă grupă am fi nimerit, șansele nastre ar fi fost sensibil mai mari”, ne-a declarat antrenorul Cristian Achim.

      cu 3 ani în urmă (19.08.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!