Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea, victorie în primul amical din presezon

CSM Oradea, victorie în primul amical din presezon

CSM Oradea a câștigat pe terenul lui DEAC Tungsram Debrecen, scor 79-71, în cadrul unei partide amicale.

Vicecampioana României, aflată la primul meci din presezon, a început slab partida și s-a văzut condusă cu scorul de 15-2 la finalul primului sfert. Mai mult de atât, în următoarele 10 minute de joc, formația din Debrecen s-a desprins la 23 de puncte. Totuși, după pauză, jucătorii lui Cristian Achim și-au găsit ritmul de joc și au reușit să preia controlul partidei și să gestioneze bine finalul de meci. 

Garlon Green, utilizat în mare parte pe poziția 4, a adunat 15 puncte. Dovis Bickauskis, fundaș adus în această vară, a contribuit cu 14 puncte, iar Cătălin Baciu a adunat 13 puncte. Între timp, Alex Gavrilovic, înlocuitorul lui Arturas Valeika la poziția 5, a contribuit cu 11 puncte, iar Kris Richard cu 8. 

Pentru bihoreni urmează două partide de pregătire în capitala Serbiei, la Belgrad, în compania lui Steaua Roșie Belgrad și a formației britanice London Lions. 

*foto: facebook/ CSM Oradea 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!