Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea oferă fanilor posibilitatea de a-și procura abonamente și în stagiunea 2015/2016

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.08.2015

Clubul recomandă fanilor să achiziționeze abonamente în sectorul aflat în chenarul verde din poza de mai sus

Asemeni celorlalte grupări din Liga Națională de Baschet masculin, CSM-U Oradea pune în vânzare abonamente pentru noul sezon competițional. Începând cu data de 24 august, vechii abonați își pot reînnoi cardul de acces în Arena Antonio Alexe în timp ce restul fanilor bihoreni vor putea beneficia de un abonament doar după data de 7 septembrie.

Cel mai ieftin abonament costă 150 RON și este destinat vechilor abonați. Pentru noii abonați prețul este de 200 RON, în timp ce un abonament de tipul family (doi adulți soț și soție, cu loc rezervat, și copil sub 14 ani, fără loc rezervat) costă 300 RON. Pentru rezervare de loc a unui copil sub 14 ani se achită suma de 50 RON.

Ca și bonus, abonații vor primi gratuit acces în parcarea sălii pentru un autovehicul.

Actele necesare solicitate de club sunt cartea de identitate pentru cetățenii români respectiv permisul de ședere/pașaportul pentru cetățenii străini (original sau copie) și abonamentul din stagiunea 2014/2015 pentru vechii abonați. Copii sub 14 ani au acces gratuit în incinta Arenei Antonio Alexe.

Abonamentele pentru sezonul 2015/16 vor acoperi competițiile în care va fi angrenată echipa bihoreană: Liga Națională de Baschet și Cupa României. Acestea se vor vinde la sediul clubului, amplasat în Oradea, pe strada Primăriei, nr. 3, la etaj. După efectuarea plății fanii bihoreni vor primi o chitanță ce va avea rolul unui abonament provizoriu, conform informaților furnizate de site-ul oficial al formației CSM-U Oradea. 

Orarul secretariatului este luni și joi, între orele 10-15 respectiv vineri între 9-13.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!