Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea pierde și cel de-al 4-lea meci din EuroChallenge

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.12.2014

Vicecampioana României, CSM-U Oradea, a cedat pe teren propriu în fața celor de la BC Astana din Kazahstan, scor 74-83 (17-29, 19-15, 17-23, 21-16). 

Vujadin Subotic cu 16 puncte a fost cel mai bun marcator al Oradiei, în timp ce de la oaspeți, Jerry Johnson a terminat partida cu 23 de puncte. 

Acest meci a contat pentru etapa a 4-a din faza grupelor a EuroChallenge, iar Oradea, cu 2 meciuri rămase de disputat, nu mai are nicio șansă în faza următoare a competiției. 

Vom reveni cu cronica meciului! 

 


Formația BC Astana este în avantaj pe tabale de marcaj din Arena „Antonio Alexe”, scor 44-36 (29-17, 15-19), în fața celor de la CSM-U Oradea, într-un meci din cadrul etapei a 4-a din grupele FIBA EuroChallenge. 

 

Rareș Pașca cu cele 7 puncte marcate în prima repriză este principalul remarcat al orădenilor, în timp ce de la oaspeții din Kazahstan, Jerry Johnson a marcat nu mai puțin de 19 puncte. 

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    meci frumos
    Felicitari echipei pt joc. Au reusit sa faca fata Astanei chiar daca ei au fost in zi de gratie la aruncarile de 3p. Incredibil! Parca vedeam Clujul cu Ploiestiul anul trecut. Au avut 2 jucatori cu 6 din 6, respectiv 5 din 6
    Am jucat oricum frumos iat daca intra aruncarea de 3p a lui Hatten cand mai erau 2 min,
    mai erau 2 puncte si poate-poate produceam surpriza .

    cu 9 ani în urmă (02.12.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    Oradea
    Intradevar au luptat extraordinar,dar Astana este o echipa extrem de puternica,care in super liga VTB se comporta onorabil si chiar invinge echipe de calibru. Anul acesta cred ca este una din favoritele la castigarea Eurochallenge,iar sezonul urmator va fi probabil,in Eurocup. Daca Energia se califica mai departe, sper sa nu picam cu ei in grupa. Sunt foarte buni si mai sunt si extrem de departe.

    cu 9 ani în urmă (02.12.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    energia
    Si voi ati jucat frumos, pacat ca pe final ati scapat victoria. Nu am vazut meciul dar am urmarit scorul si ati pus presiune pe ei tot meciul. Oricum eu cred ca va calificati. Mult succes!

    cu 9 ani în urmă (03.12.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ... din aproape in aproape...
    Salutare... In primul sfert am avut senzatia ca acest meci va fi un dezastru. Nu se lega nimic, apararea noastra era doar de forma, si in acest caz nici atatcul nu functioneaza si asta s-a vazut. Totusi m-am bucurat de revenirea noastra caci am dat dovada de motivare si energie si in final eram chiar aproape sa furam o victorie nesperata. Astana a trebuit sa puna osul serios sa castige acest meci datorita replicii noastre incepand cu sfertul 2. Si asta ma bucura enorm. E bine ca nu s-a mai accidentat nimeni caci urmatorul meci in campionat cu Craiova este esential. O victorie sambata ne de o oarecare liniste inaintea deplasarii la Pitesti de unde e foarte greu sa ne intoarcem cu 2 puncte. Suntem vizibil pe o panta ascedenta si sper vom da dovada de aceeasi motivare si in meciurile care urmeaza.

    cu 9 ani în urmă (03.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!