Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea pierde și ultimul joc din EuroChallenge

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.12.2014

Formația CSM-U Oradea a fost învinsă în deplasare de Tofas Bursa cu scorul de 84-75 (28-15, 22-18, 19-26, 15-16), în ultima etapă din cadrul primei faze a grupelor din FIBA EuroChallenge. 

Lance Harris cu 17 puncte, urmat de Dashaun Wood cu 16, respectiv de Lamar Patterson cu 14, au fost cei mai buni marcatori ai gazdelor. Din echipa pregătită de Cristian Achim s-au evidențiat Radovan Markovic cu 17 puncte, Daniel Dillon cu 13, Marcus Hatten cu 12 și Mladen Pantic tot cu 12. 

Oradea a terminat grupa cu un bilanț de 6 meciuri pierdute din 6 jucate. 

Vom reveni cu cronica meciului din Turcia!


La pauza meciului dintre Tofas Bursa și CSM-U Oradea, joc din cadrul ultimei etape din grupele FIBA EuroChallenge, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 50-33 (28-15, 22-18). 

Dashaun Wood, Lamar Patterson și Lance Harris, cu câte 10 puncte fiecare, au fost cei mai buni marcatori ai primei reprize, în timp ce de la orădeni Radovan Markovic face un meci foarte bun, având 17 puncte marcate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!