Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea pleacă din pole position în returul cu Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.09.2015

CSM-U Oradea primește vizita lui Gaz Metan Mediaș în partida retur din primul al Cupei României la baschet masculin. Cele două combatante se vor duela sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 19:00 în Sala Antonio Alexe.

Formația bihoreană are un avans semnificativ după manșa tur. În partida de la Mediaș, elevii lui Cristian Achim au controlat ostilitățiile de la un capăt la celălalt, având un avans maxim de 26 de puncte. Totuși la finalul celor 40 de minute regulamentare, diferența dintre Gaz Metan Mediaș și CSM-U Oradea a fost de doar 13 puncte, scor 86-73.

În partida tur, CSM-U Oradea a stat mai bine la capitolul procentaje, atât din acțiune cât și de la linia de libere. Bihorenii au dominat echipa de pe Târnava Mare și la capitolul recuperări. Medieșenii au compensat însă la pase decisive, intercepții și mingi pierdute, acolo unde au fost peste adversari.

CSM-U Oradea are un mare avantaj în partidele din Cupa României. Cristian Achim are la dispoziție trei jucători români de echipă națională, din cei șase de pe foaia de joc. Din acest sezon competițional, în Cupa României este obligatorie folosirea în permanență a doi jucători români.

Pentru partida de sâmbată, Vladislav Solopa este incert din cauza unei accidentări, el absentând de la meciul tur. În tabăra orădean nu a fost anunțată nici o indisponibilitate până în acest moment.

Jocul de sâmbătă dintre CSM-U Oradea și Gaz Metan Mediaș va putea fi urmărit în direct la Digi24 Oradea, începând cu ora 19:00.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!