Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea s-a reunit fără Dani Popescu și Adrian Guțoaia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.01.2015

Problemele continuă în sânul echipei CSM-U Oradea. Echipa condusă Cristian Achim s-a reunit fără doi dintre cei mai importanţi jucători din lot, Dani Popescu și Adrian Guțoaia.

Pentru Adrian Guțoaia sezonul 2014/2015 a și luat sfârșit. În urma unei investigaţii efectuate la scurt timp după ultimul joc susţinut în anul 2014, gălăţeanul a fost diagnosticat cu ruptură de ligament. Se pare că aceste leziuni au existat încă de la accidentarea din luna septembrie, iar astfel Adrian Guțoaia va rata restul stagiunii. În acest sezon, internaționalul român a evoluat în 11 partide pentru orădeni în LNBM cu medii statistice de 2.5 puncte, 1.5 recuperări și 1.0 pase decisive. În EuroChallenge el a prins 6 partide în care a izbutit 3.0 puncte, 2.7 recuperări și 1.3 pase decisive în 18.8 minute jucate în medie pe meci.

Absența lui Dani Popescu este cel mai probabil cauzată tot de problemele medicale. Conducătorul de joc s-a confruntat și el cu accidentări în turul de campionat.

În lotul lui CSM-U Oradea și-a făcut loc și o noutate la primul antrenament din 2015. Sebastian Ionescu s-a alăturat lotului vicecampioanei după ce în startul sezonului a evoluat pentru Universitatea Cluj-Napoca. Jucătorul în vârstă de doar 17 ani a jucat în două partide pentru formația clujeană în turul de campionat, unde a strâns 2.5 puncte și 0.5 recuperări în 3.1 minute jucate pe meci.

CSM-U Oradea va debuta în anul 2015 cu un meci în Liga Națională de Baschet Masculin în fața Universității Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!