Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea va primi vizita nou-promovatei Phoenix Galați

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.11.2015

CSM-U Oradea și Phoenix Galați vor trage cortina peste etapa cu numărul 8 din Liga Națională de Baschet Masculin. Cele două formații se vor întâlni în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, sâmbătă, cu începere de la ora 20:45, meciul fiind transmis de DigiSport 3. 

Confruntarea programată mâine seară va fi prima care va pune față în față echipele din Oradea și Galați. La ora actuală, potrivit clasamentului provizoriu, Oradea este pe locul 5 cu 10 puncte, având un bilanț de 4 victorii și 2 înfrângeri, însă cu un meci mai puțin disputat, restanța cu Energia. De cealaltă parte, Galațiul este pe locul 6, tot cu 10 puncte, însă cu un bilanț de 3 meciuri câștigate și 4 pierdute. 

După ce a fost învinsă pe teren propriu de U-BT Cluj, 67-68, și a câștigat cu greu tot în „Antonio Alexe” cu Pitești, 62-60, bihorenii au cedat în runda precedentă în Bănie, 68-73 cu liderul SCM U Craiova. În tot acest timp, baschetbaliștii lui Florin Nini au avut la un moment dat 3 victorii la rând cu Timișoara, Dinamo și Mediaș, seria fiind întreruptă în runda precedentă de Sibiu, pe malul Dunării, acolo unde ardelenii s-au impus cu 78-64. 

Echipa pregătită de Cristian Achim pornește clar cu prima șansă în duelul cu Phoenix Galați, însă aceștia din urmă au jucători importanți care pot pune probleme gazdelor, printre care și ex-orădeanul Milos Pesic. 

Cei trei arbitri ai partidei vor fi Ciprian Stoica, Istvan Bertalan și Amalia Marchiș, în timp ce observator din partea Federației Române de Baschet va fi Viorel Constantinescu. 

*Foto: Roby Boros (Facebook CSM Oradea)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Sper sa putem spune,
    dupa "vizita" nou-promovatei Phoenix Galati ca ne bucuram de joc bun si victorios! Hai baieti ca sunteti puternici si inteligenti! bafta multa

    cu 8 ani în urmă (13.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!