Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSMU Oradea abordează playoff-ul cu un efectiv aproape complet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.04.2015

Foto: Răzvan Păsărică

Ghinioanele s-au scurs pentru trupa pregătită de Cristian Achim. Înaintea dublei cu Steaua CSM EximBank Bucureşti, tehnicianul originar din Râmnicu Vâlcea are la dispoziţie un efectiv aproape complet, singurul accidentat fiind Sergiu Pop. Tânărul sportiv a suferit o accidentare la mână şi cel mai probabil nu va putea evolua în deplasarea din capitală. 

De-a lungul sezonului CSMU Oradea a fost nevoită să efectueze mai multe schimbări de jucători, forţată de problemele medicale cu care s-a confruntat. Pe rând Adrian Guţoaia, Marcus Hatten, Bogdan Ţibîrnă sau Daniel Popescu au avut vizitat infirmeria clubul, dintre aceştia doar Bogdan Ţîbîrnă şi Daniel Popescu sunt apţi pentru duelul din playoff-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Ţîbîrnă va reveni pe parchet după o pauză de exact şase luni de zile. El a evoluat în doar două meciuri din sezonul regulat, accidentându-se în duelul cu CSU Ploieşti, pe 10 octombrie. Intervenţia medicală alături de recuperarea efectuată la o clinică renumită din ţară au făcut posibil ca Ţîbîrnă să revină mai repede pe parchet. Rămâne de văzut cât de mult îl va utiliza Achim în rotaţia echipei sale.

Pentru Daniel Popescu jocul de vineri va fi al 14-lea din actuala stagiune a LNBM, şi primul din noul an calendaristic. Popescu a evoluat ultima dată pe 20 decembrie în victoria echipei sale în compania BC Timişoara, scor 91-66. De atunci fundaşul s-a confruntat cu o problemă la picior ce a necesitat o perioadă mai lungă de recuperare decât s-a constatat iniţial.

În altă ordine de idei, conducerea clubului a organizat marţi, în cursul antrenamentului de seară, o întâlnire cu fanii echipei roş-albastre. La eveniment au fost prezenţi aproximativ 300 de suporteri, dar şi oficiali ai clubului precum Şerban Sere sau Florin Birta.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Oradea
    Oare cum ar fi aratat Oradea si cum s-ar fi sudat relatiile de joc daca nu erau atatea probleme?! Ramane de vazut cat se va putea conta pe Popescu si Tibarna dupa atata timp in care au lipsit de pe parchet! O alta mare lipsa si problema e Hatten, un jucator care mie personal imi place! Succes Oradea in

    cu 9 ani în urmă (09.04.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Cu siguranta cu totul altfel. Daca cei 4 ar fi fost valizi cu siguranta Oradea termina mult mai sus. Si forma proasta sa spun asa a lui Markovic o buna parte a sezonului a contribuit mult. Se pare totusi ca el si-a revenit si sper sa mergeti mai departe, bafta.

    cu 9 ani în urmă (10.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!