Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a anunțat programul pentru presezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.08.2022

CSO Voluntari a anunțat programul pentru presezon

CSO Voluntari este a șaptea echipă din Liga Națională care își anunță programul din presezon. Ilfovenii se vor reveni pe 15 august și timp de o lună vor avea mai multe meciuri de pregătire.

Între 15 și 17 august, vicecampionii României vor susține vizita medicală, iar pe 17 august va avea loc primul antrenament. La câteva zile după, pe 28 și 30 august, aceștia vor juca meciuri amicale în deplasare cu CSM Ploiești și CSM Constanța. Primul meci de acasă va avea loc pe 4 septembrie cu FC Argeș.

Între 7 și 12 septembrie, CSO Voluntari va desfășura un cantonament în Belgia, unde va juca meciuri cu Okapi (8 septembrie), Le Portel (10 septembrie) și Filou Oostende/Brussels (11 septembrie). Ultimele meciuri de pregătire vor avea loc la un turneu amical în Ploiești, unde vor da piept cu CS Dinamo București și una dintre CSA Steaua București și CSM Ploiești.

Programul complet al lui CSO Voluntari:

15-17 august - vizita medicală

17 august - primul antrenament

28 august – vs. CSM Ploiești (la Ploiești)

30 august – vs. CSM Constanța (la Constanța)

4 septembrie – vs. FC Argeș (acasă)

7-12 septembrie – cantonament Belgia

8 septembrie – vs. Okapi

10 septembrie – vs. Le Portel

11 septembrie – vs. Filou Oostende/Brussels

15-16 septembrie – turneu la Ploiești

15 septembrie – vs. CS Dinamo București

16 septembrie – vs. CSA Steaua/CSM Ploiești

CSO Voluntari este una dintre echipele care și-au finalizat loturile pentru noul sezon. Componența ilfovenilor este următoarea: Lucas Tohătan, David Vida, Rolland Torok, Dragoș Axinte, Ionuț Voicu, Eric Thompson, Toddrick Gotcher, Sarunas Vasiliauskas, Darko Planinic, Rasheed Moore, Tekele Cotton, Terry Larrier și juniorii Ștefan Ionescu, Robert Dan și Dragoș Zbîrcea.

*foto: Instagram/ @csovoluntaribaschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!