Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a câștigat ultimul meci de pregătire din Belgia

CSO Voluntari a câștigat ultimul meci de pregătire din Belgia

CSO Voluntari a încheiat seria meciurilor amicale din Belgia cu o victorie, 93-84 duminică (11.09) împotriva echipei Circus Brussels Basketball. Deținătoarea Cupei României a încheiat pe poziția a treia acest turneu, după ce sâmbătă a pierdut cu ESSM Le Portel.

Ilfovenii i-au avut în primul 5 pe Tohătan, Gotcher, Moore, Cotton și Thompson, iar la final toți cei 11 jucători pe care Sașa Ocokoljic i-a trimis pe parchet au reușit să marcheze. Singurul care n-a evoluat a fost Ionuț Voicu.

Belgienii au condus după 10 minute cu un singur punct, 20-19, avantajul fiind apoi de partea Voluntariului la pauza întâlnirii, 45-42. Vicecampioana României a încasat apoi 31 de puncte în cel de-al treilea sfert și Circus Brussels avea 73-68 la intrarea în decisiv.

Defensiva Voluntariului a ieșit în evidență în sfertul patru, când s-au primit doar 11 puncte și diferența a urcat la +12 (scor 93-81), în cele din urmă ilfovenii impunându-se cu 93-84.

Tekele Cotton a contribuit cu 20 de puncte (7/9 din acțiune), 5 pase decisive, 4 recuperări și 3 intercepții. În double figures au fost și Eric Thompson, Rasheed Moore (ambii 17 puncte), respectiv Lucas Tohătan (10 puncte, 4 pase decisive).

Voluntari a stat cu 21/29 la aruncările de două puncte și a marcat 21 de puncte din posesiile pe care belgienii le-au pierdut. Ilfovenii au adunat 27 de recuperări, 25 de assist-uri, 9 intercepții și au pierdut de 14 ori posesia.

Următoarele partide amicale pentru deținătoarea Cupei României o să fie în cadrul unui turneu la Ploiești, pe 15 și 16 septembrie.

*foto: Circus Brussels Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!