Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a învins-o pe CS Dinamo București la turneul amical de la Ploiești

CSO Voluntari a învins-o pe CS Dinamo București la turneul amical de la Ploiești

Astăzi, 15 septembrie, în Sala Olimpia din Ploiești, a început un turneu amical la care, pe lângă gazde, mai participă CSO Voluntari, CS Dinamo București și CSA Steaua București. În prima semifinală, vicecampionii României au trecut de Dinamo la o diferență de zece puncte: 81-71.

Sașa Ocokoljic a început cu o formație de start alcătuită din următorii jucători: Toddrick Gotcher, Tekele Cotton, Sarunas Vasiliauskas, Rolland Torok și Eric Thompson. De partea cealaltă, Aleksandar Trifunovic i-a trimis în teren pe Darnell Edge, Donte Ingram, Andrei Mandache, Vlad Moldoveanu și Jeremiah Tilmon.

CSO Voluntari a controlat confruntarea cu CS Dinamo București și a condus timp de mai bine de 37 de minute, în timp ce adversarii s-au aflat în față vreme de doar 18 secunde. După primul sfert, ilfovenii conduceau cu 21 la 18 și, până la pauză, au reușit să își tripleze avantajul: 43-34.

Alb-albaștrii au controlat și primele minute ale reprizei secunde și s-au distanțat la 14 puncte, însă dinamoviștii au revenit și au reușit să câștige sfertul. Actul decisiv a fost echilibrat, cele două tabere marcând 40 de puncte iar, în cele din urmă, meciul s-a încheiat cu scorul de 81 la 71 pentru CSO Voluntari.

Liderii trupei învingătoare au fost Sarunas Vasiliauskas (12 puncte, 6 pase decisive), Tekele Cotton (11 puncte, 7 pase decisive) și Eric Thompson (10 puncte, 9 recuperări). De asemenea, CSO Voluntari a mai avut câte doi jucători cu 9 puncte (Rolland Torok, Terry Larrier), 8 puncte (Toddrick Gotcher, Darko Planinic) și 7 puncte (Lucas Tohătan, Rashed Moore).

De partea cealaltă, cei mai buni baschetbaliști ai formației învinse au fost Toni Katic (11 puncte, 4 pase decisive), Vlad Moldoveanu (11 puncte, 8 recuperări) și Rareș Uță (10 puncte).

În finală, CSO Voluntari se va duela cu câștigătoarea disputei dintre CSM Ploiești și CSA Steaua București, în timp ce CS Dinamo București va juca pentru locul trei cu gruparea care va pierde confruntarea dintre prahoveni și bucureșteni.

*foto: Facebook – CSO Voluntari – Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!