Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a pierdut primul meci amical din presezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.09.2022

CSO Voluntari a pierdut primul meci amical din presezon

CSO Voluntari a bifat primul eșec din acest presezon, la turneul amical organizat în Belgia. Ilfovenii, pregătiți de Sașa Ocokoljic, au fost învinși cu scorul de 75-80 de francezii de la ESSM Le Portel.

Titularii vicecampioanei României au fost: Sarunas Vasiliauskas, Toddrick Gotcher, Rasheed Moore, Rolland Torok și Eric Thompson. Primul sfert a fost câștigat de cei de la Le Portel cu 16-9, dar Voluntari a strâns până la pauza mare și s-a apropiat la numai trei lungimi (40-43). Această diferență s-a păstrat și după al treilea parțial (57-60). Pe final, părea că ilfovenii au meciul în mână, conducând cu 73-71 cu două minute înainte de final. Nouă libere transformate de adversari au decis soarta partidei.

Toddrick Gotcher a fost MVP-ul deținătoarei Cupei României, terminând cu 16 puncte și 3 pase decisive. Doar Rasheed Moore a mai fost în double-digits, cu 15 puncte. Sharas Vasiliauskas s-a remarcat cu nouă pase decisive reușite. De cealaltă parte, cel mai bun juător a fost Ron Curry, cu 22 de puncte și 3 recuperări.

Următorul meci amical pentru CSO Voluntari va avea loc cu Circus Brussels, grupare ce a fost învinsă de Filou Oostende, la o diferență de 15 puncte: 68-83. După aceea, elevii lui Sașa Ocokoljic revin în România, pentru un turneu la Ploiești, la care mai iau startul Dinamo București, Steaua București și CSM Ploiești.

*foto: Facebook/CSO Voluntari

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Flaviu Ilie...
    ...”pierzătoarea” nu înseamnă ce crezi tu că înseamnă... ia uite ce zice dexul că înseamnă pierzător: ”Care nimicește, distruge sau vatămă; care aduce un prejudiciu moral.”*

    Cred că ai vrut să folosești de fapt perdant**, așa-i?

    *https://dexonline.ro/definitie/pierz%C4%83tor
    **https://dexonline.ro/definitie/perdant

    P.S. Primul sfert A FOST câștigat
    P.P.S. conducânD

    cu 1 an în urmă (10.09.2022)
    • uplifter:

      Re
      Caraghioase tare PS-urile.
      Parca ai fi invatatoarea lui fiu-mio cand ii corecteaza dictarile.
      Nu stiu ce vrei sa demonstrezi, pt ca este evident ca sunt niste erori de moment, cu cauze subiective, dar care nu ti-au schimbat perceptia textului.
      Poate ar fi mai bine sa ne bucuram de informatia in sine, decat sa o dam in carcoteli de doi lei

      cu 1 an în urmă (10.09.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Re: re
      1. Caraghios e că s-au modificat chestiile semnalate la PS & PPS, dar ”pierzătoarea” a rămas acolo. Fudulie, domnle.
      2. Fiu-miu.
      3. Dacă nu știi îți spun - nimic, doar atrăgeam atenția.

      P.S. Ai uitat să pui la final ”.” 😜

      cu 1 an în urmă (10.09.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Bună!
    În zilele ce trecură, cam de o săptămână, am ascultat pe cineva spunând: "Când am o întrebare la care nu știu răspunsul, o postez pe 2-3 forumuri după care cu un cont fals las un răspuns total greșit care să atragă atenția. Nu mi se răspunde la întrebare deoarece oamenilor nu le prea place să ajute, în schimb primesc zeci de răspunsuri care îmi corectează raspunsul greșit și astfel de obicei aflu ceea ce mă interesează. Totul se întâmplă deoarece oamenii iubesc sa corecteze pe cineva ca să își arate maiestria, însa când vine vorba de a ajuta pe cineva dezinteresat interesul este considerabil mai mic."

    cu 1 an în urmă (11.09.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Băbăeți & fete...
    ...pe mine mă deranjează să citesc sau să aud oameni care nu vorbesc corect. La fel cum mă deranjează cineva care aruncă gunoi pe stradă, nu dă bună ziua, nu spune mulțumesc sau vă/te rog, nu-și suflă nasul în batistă, etc. Toate astea sunt chestii ce țin de educație și NU COSTĂ NIMIC. Sunt gratuite, trebuie doar să vrei și să te educi puțin. Și tot așa, e gratuit să folosești corect limba română. Trebuie doar să vrei și să te educi.

    Felul în care o persoană folosește limba română e un etalon. Cum vorbește/scrie, cât de corect, cât de variat, colorat sau elevat, cât de potrivit contextului, etc. - formează împreună acel etalon, unul ce-i foarte precis în a-ți releva cam care-i nivelul persoanei aceleia. Credeți-mă, vă poate fi de mare folos și vă puteți baza destul de mult pe el în viață.

    În copilărie am avut norocul să descopăr cititul / cărțile. Cititul mi-a fost mereu aproape, deși aveam deja acces la TV / calculator și nu foarte târziu și la Internet. În timp ce scriu asta îmi vine în minte vorba lui Miron Costin - "Că nu ieste alta și mai frumoasă, şi mai de folos în toată viiața omului zăbavă, decât cetitul cărților.". Dacă transpunem vorba asta peste timp și înlocuim "cetitul cărților" cu "cititul în general" putem spune că e aproape chiar așa. Ctitul este în topul celor mai de folos pasiuni pe care le poți avea, fiindcă nu doar că-ți aduce satisfacția de-a face ceva fain dar în același timp și înveți, progresezi, devii mai bun.

    Toți citim. Fiecare cât vrea și poate, fiecare când și unde vrea. Unul din locuri poate fi "pe net", în particular poate fi "pe baschet.ro". Din pasiune, că ne place baschetul. Fain! Dar dacă citim chestii scrise greșit o să ni le însușim așa. Vom învăța să scriem greșit, să vorbim greșit. Vom greși mai departe, la rândul nostru, proliferând astfel niște erori care erodează limba.

    Așadar, băbăeți & fete, faptul că pentru unii dintre voi e "caraghios" (@uplifter) sau egoist (@Sebas) că am atras atenția asupra unor greșeli e fix treaba voastră. N-am făcut-o pentru voi și nici n-am scris asta neapărat pentru voi. Au fost destinate altora care mai citesc pe aici. Oameni care poate astfel au aflat / s-au dumirit că se scrie corect "perdanta" când mă refer la echipa care pierde. Și că atunci când vorbesc de fiul meu scriu "fiu-miu".

    Hai să respectăm limba română. Că așa ne respecăm pe noi înșine în același timp.

    P.S. Și când voi scrie ceva incorect (sigur o să mai fac și greșeli) m-aș bucura sincer să-mi atrageți atenția.

    cu 1 an în urmă (11.09.2022)
    • uplifter:

      Re
      Sunt de acord cu ideea expusa de tine, insa degeaba scrii mult si in fel si chip, daca nu intelegi mesajele simple si la obiect.
      Tu crezi ca faptul ca au lipsit "au fost" si litera "d" din articolul respectiv, asta inseamna nestiinta?
      De asta ti-am catalogat interventia caraghioasa. Pt ca una e sa atragi atentia asupra unei greseli gramaticale majore si alta e sa faci pe autocorectorul pt lipsa unor cuvinte sau litere.
      Si apropo, pt ca-ti plac ...
      PS-urile. Ia mai citeste odata pledoaria ta, sa vezi daca nu cumva ai calcat si tu pe bec domnule perfect.

      cu 1 an în urmă (11.09.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!