Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon competițional

CSO Voluntari a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon competițional

CSO Voluntari a publicat prețul abonamentelor pentru sezonul 2022/2023 și tipul acestora, urmând să existe două categorii din care fanii ilfovenilor pot alege.

Prima categorie, denumită TROUBLEMAKER, costă 250 de lei și beneficiarii abonamentelor o să aibă pe lângă acces și un loc courtside + husă personalizată, un tricou personalizat, un card personalizat, dar și un fan pack livrat acasă.

Cea de-a doua categorie, SUD ȘI TARE, în valoare de 450 de lei conține pachetul TROUBLEMAKER, căruia i se adaugă un „quick bite” înainte de meci cu sprijinul SlooP, o eșarfă #WeTheSouth, precum și o experiență de tipul „meet and greet”. Aceasta presupune, potrivit informațiilor pe care le-a transmis clubul ilfovean, o întâlnire cu jucătorul preferat după încheierea campaniei europene, echipamentul oficial BCL al acestuia, poze și autografe, respectiv o ramă foto cu imortalizarea momentului.

În plus, ambele categorii de abonați vor beneficia de bilete și la meciurile din deplasare în LNBM, Cupa României și SuperCupă. CSO Voluntari transmite faptul că abonații vor avea locuri asigurate în Tribuna VIP a sălii în care se vor juca meciuri din campania europeană. Vicecampioana României are asigurat locul în FIBA Europe Cup în cazul unei eliminări din BCL.

De asemenea, dacă sala va fi în alt oraș pentru meciurile de pe teren propriu în Europa, clubul din Ilfov o să pună la dispoziție și un mijloc de transport care să asigure deplasarea fanilor în ziua meciului.

CSO Voluntari o să înceapă în mod oficial sezonul 2022/2023 în a doua parte a lunii septembrie, în preliminariile Basketball Champions League.

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!