Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari l-a confirmat oficial pe Ainars Bagatskis pentru încă un sezon

CSO Voluntari l-a confirmat oficial pe Ainars Bagatskis pentru încă un sezon

După ce a anunțat startul unei reconstrucții, prin despărțirea de aproape toți jucătorii din sezonul 2022/2023, CSO Voluntari a confirmat oficial prezența pentru cel puțin încă un an a antrenorului Ainars Bagatskis.

Tehnicianul a preluat fosta deținătoare a Cupei României pe parcursul acestei stagiuni și a încheiat campionatul pe poziția a 5-a. Din 10 decembrie 2022 și până în prezent, Bagatskis are un bilanț de 17 victorii și 11 înfrângeri în campionat și Cupa României.

Ilfovenii au fost eliminați în sferturile Final 8-ului Cupei României de la Constanța și apoi în playoff-ul LNBM au pierdut decisivul din prima rundă cu CSU Sibiu, în Sala „Gabriela Szabo”. Ulterior, alb-albaștrii au bifat patru victorii în tot atâtea meciuri în grupa locurilor 5-8.

CSO Voluntari a fost prezentă cu ocazia sezonului 2022/2023 și în grupele unei competiții europene pentru prima dată în istoria clubului. Ilfovenii au jucat în FIBA Europe Cup după eliminarea din Basketball Champions League și au părăsit prima competiție amintită cu 2-4 bilanț în grupa H.

Pentru stagiunea următoare, formația din Voluntari va avea un nucleu nou de jucători străini, după ce s-a renunțat la cei care s-au regăsit în lot în 2022/2023. Dintre baschetbaliștii cu experiență deja la nivelul Ligii Naționale au rămas Lucas Tohătan și David Vida.

Dubla câștigătoare a Cupei României și vicecampioana stagiunii 2021/2022 va participa în următorul an în European North Basketball League.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Voluntari
    Si acum sa ne pregatim de jucatori ...
    Cum va fi "regula romanului" sezonul viitor? Doi romani permanent in teren, indiferent de varsta?

    cu 10 luni în urmă (26.05.2023)
    • Silvois:

      Nedumerire
      Ce, nu ajunge ca au antrenor?!

      cu 10 luni în urmă (26.05.2023)
    Raspunde
  • Silvois :

    Re
    Si primar ...

    cu 10 luni în urmă (26.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!