Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari primește vizita singurei echipe care n-a pierdut în conferința B

CSO Voluntari primește vizita singurei echipe care n-a pierdut în conferința B

CSO Voluntari se duelează pe teren propriu cu SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara în etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin, meciul fiind programat pentru sâmbătă, 22 octombrie. Acestea o să fie la primul duel direct după cel din prima rundă a playoff-ului sezonului precedent.

Ilfovenii revin pe pachet în campionat după ce în runda trecută au avut etapă liberă, până acum având bilanț de o victorie și un eșec în conferința B. În schimb Timișoara n-a cunoscut încă gustul înfrângerii în toate competițiie în care participă (campionat, cupă și Alpe Adria Cup), ajungând la opt victorii consecutive.

Voluntari și Timișoara s-au duelat în total de șapte ori în partide oficiale, vicecampioana României având o singură înfrângere în această perioadă. Unicul succes pe care Timișoara l-a obținut a fost în Cupa României (2020/2021), în faza de debut, când s-a terminat cu scorul de 87 la 85. Cel mai clar succes pentru Voluntari a venit pe 12 aprilie 2021, într-un 87 la 62.

Acestea s-au întâlnit în playoff-ul stagiunii precente, CSO Voluntari terminând în minim de meciuri seria, după 95-72 acasă și 79-68 la Timișoara. Ilfovenii aveau să sufere singurele eșecuri din postsezon doar în finala cu U-BT Cluj (1-3 la general).

Alb-albaștrii au reușit de fiecare dată să marcheze cel puțin 74 de puncte în duelurile cu bănățenii, fiind un detaliu de urmărit mai ales având în vedere forma ofensivă a vicecampionilor în ultimele trei partide din campionat sau FIBA Europe Cup. Timișoara are al doilea atac și a doua defensivă în conferința B în rândul echipelor care au jucat deja trei meciuri.

Eric Thompson se remarcă cu medii de double-double pentru Voluntari (12.5 puncte, 12.0 recuperări), Toddrick Gotcher și Darko Planinic fiind ceilalți cu medii de double figures la puncte. Nikola Gajic nu este departe de double-double în medie pe meci la Timișoara, iar Ilija Djokovic stă în Top 3 în LNBM la capitolul paselor decisive.

Duelul dintre CSO Voluntari și SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara are loc sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 19.00 și o să fie transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!