Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari s-a înscris în BCL și FIBA Europe Cup

CSO Voluntari s-a înscris în BCL și FIBA Europe Cup

CSO Voluntari a devenit vicecampioana României pentru prima dată în istoria clubului la capătul sezonului 2021/2022 și astfel are dreptul să participe pentru al doilea an consecutiv în cupele europene, ilfovenii depunându-și candidatura în două competiții.

Potrivit informațiilor transmise pe rețelele de socializare, CSO Voluntari s-a înscris atât în Basketball Champions League (faza calificărilor), cât și în FIBA Europe Cup.

În stagiunea precedentă, ilfovenii au jucat în preliminariile FIBA Europe Cup, fiind la prima ieșire pe plan european, dar au pierdut cu Benfica Lisabona și au părăsit rapid întrecerea.

Pe 24 iunie urmează să vină confirmarea oficială a competiției în care o să evolueze deținătoarea Cupei României, după cum notează clubul.

Dacă ar primi acceptul pentru BCL, România ar avea două echipe în competiție pentru prima dată din sezonul inaugural (2016/2017), când în tururile preliminare s-au aflat CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca. În privința FIBA Europe Cup, pe lângă Voluntari și-a arătat intenția în mod oficial de a juca în competiție și CSM Oradea pentru sezonul 2022/2023.

*foto: Flaviu Buboi / sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!