Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se va duela cu SCM U Craiova în prima rundă de playoff

CSO Voluntari se va duela cu SCM U Craiova în prima rundă de playoff

CSO Voluntari întâlnește pe SCM Craiova în prima rundă din playoff-ul LNBM. Prima partidă dintre cele două formații va avea loc astăzi, 17 mai, cu începere de la 19:45 în Sala Gabriela Szabo din Voluntari. 

Formatul în primul rundă de playoff este după sistemul „cel mai bun din trei partide”, cu primele două jocuri pe terenul echipei mai bine clasate. Programul pentru această serie este următorul:

Meciul 1: Luni, 17 mai – CSO Voluntari – SCM U Craiova ora 19:45 (FRB TV și DigiSport)
Meciul 2: Miercuri, 19 mai – CSO Voluntari - SCM U Craiova – ora 19:30 (FRB TV)

În caz de meci decisiv, acesta va avea loc la Craiova pe 21 mai 2021.

CSO Voluntari a încheiat sezonul regulat pe locul 4 cu un bilanț general de 19-7, în timp ce SCM Craiova s-a clasat cu o poziție mai jos, pe locul 5, datorită unui record de 18-8. 

Ilfovenii au reușit să câștige ambele partide directe din acest sezon. Ambele partide au fost fără istoric, adjudecate destul de clar de ilfoveni, 85-64 și 86-71. În schimb, partida dintre cele două formații din semifinalele Cupei României a fost un adevărat thriller, decis în ultimele secunde de joc și încheiat cu 81 la 80, tot în favoarea ilfovenilor. 

Astfel, pe foaie câștigătoarea Cupei României pornește cu statutul de favorită, însă SCM Craiova a prestat un joc solid în multe partide din stagiunea în curs și a demonstrat faptul că este o echipă care se poate bate de la egal la egal cu cele patru formații din partea de sus a panoului de playoff. 

Din informațiile noastre, SCM U Craiova va ataca această primă rundă de playoff în formulă completă, între timp, CSO Voluntari nu va putea conta pe serviciile lui Ousmane Barro, jucător ce a fost nevoit să părăsească teritoriul României din cauza unei probleme personale

Duelul antrenorilor 

Sasa Ocokoljic și Aco Todorov sunt doi dintre antrenorii străinii care se află de ceva vreme în baschetul românesc. Însă, în ciuda acestui fapt, cei doi s-au confruntat în mod direct doar de 5 ori. În aceste condiții, tehnicianul lui CSO Voluntari conduce la capitolul întâlnirilor directe cu scorul de 3-2. 

*foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!