Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari, victorie la scor în primul amical din Belgia

CSO Voluntari, victorie la scor în primul amical din Belgia

CSO Voluntari se află în aceste zile în Belgia, unde are programate trei meciuri amicale. Mai întâi, vicecampioana României a întâlnit-o pe Okapi Aalst, formație ce nu a reușit să îi pună prea multe probleme.

Sașa Ocokoljic a început duelul din Belgia cu următoarea formulă: Toddrick Gotcher, Tekele Cotton, Sarunas Vasiliauskas, Rolland Torok și Darko Planinic. Dacă după actul inaugural scorul era egal (23-23), la pauză tabela arăta un avantaj de 17 puncte în favoarea ilfovenilor: 35-52.

CSO Voluntari a dominat partida, și-a creat aruncări mult mai bune și a avut procentaje mai ridicate decât Okapi Aalst. Alb-albaștrii au condus aproape 34 de minute din cele 40 și s-au impus cu scorul de 98 la 74.

Cei mai buni jucători ai oaspeților au fost Darko Planinic (22 de puncte, 8 recuperări), Toddrick Gotcher (21 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive) și Sarunas Vasiliauskas (7 puncte, 10 pase decisive). De asemenea, Rolland Torok și Tekele Cotton au reușit fiecare câte 13 puncte.

De partea cealaltă, s-a remarcat Walker Jordan care a izbutit 23 de puncte și 5 recuperări.

Pentru CSO Voluntari urmează în 11-12 septembrie un turneu amical tot în Belgia la care mai participă ESSM Le Portel, Filou Oostende și Circus Brussels. În semifinale, ilfovenii se duelează cu gruparea franceză, urmând ca într-una dintre finale să joace împotriva uneia dintre trupele belgiene.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!