Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu se deplasează la BCM U Pitești ȋn penultima etapă a sezonului regulat

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
19.03.2015

CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Pitești, unde o va ȋntâlni pe BCM U Pitești, ȋn penultima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Dacă pentru sibieni partida nu mai are nicio miză, fiind scoasă din ecuația echipelor care se luptă pentru accederea play-off, pentru piteșteni meciul este important ȋn vederea obținerii unui loc cât mai bun pentru accederea ȋn play-off.

Ȋn timp ce CSU Sibiu se află pe poziția a zecea, cu 9 victorii și 12 ȋnfrângeri, BCM U Pitești este ocupanta locului al optulea, cu o linie de clasament presărată cu 12 victorii și 10 ȋnfrângeri.

Piteștiul vine după o ȋnfrângere, scor 97-104, pe terenul celor de la CSM U Oradea, iar CSU Sibiu a suferit și ea un eșec la Craiova, fiind ȋnvinsă cu 69-77 de către SCM U Craiova.

Ȋn meciul tur de la Sibiu, CSU Sibiu a trecut de piteșteni cu 83-76. Cei mai buni jucători din tabăra sibiană din prima manșa au fost: Bojovic (22 de puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive), Seals (16 puncte, 4 recuperări şi 1 pasă decisivă), Hurd ( 20 de puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive) şi Lee (11 puncte, 14 recupări şi 2 pase decisive). De partea cealaltă, s-au remarcat Milosevic (30 de puncte, 14 recuperări şi 1 pasă decisivă) şi Ross (10 puncte, 3 recuperări şi 10 pase decisive).

Sibiul traversează o perioadă nefastă, ȋn returul campionatului a câștigat doar două meciuri, ȋn timp ce a fost ȋnvinsă de opt ori. Nici la Pitești situația nu este prea roz. Ȋn acest retur, BCM U Pitești a suferit 6 ȋnfrângeri și a câștigat 4 partide.

La duelul ȋntâlnirilor directe, sibienii stau mult mai bine: 6 din ultimele 8 meciuri au fost adjudecate de CSU Sibiu.

Meciul dintre BCM U Pitești și CSU Atlassib Sibiu va avea loc mâine, ȋncepând cu ora 19:15, fiind transmis ȋn direct de Digi Sport.

*Foto: csusibiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Victorie
    Trebuie sa castigam azi! Pitestiul e cu voi!

    cu 9 ani în urmă (20.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!