Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu și-a prezentat lotul de jucători pentru stagiunea 2015/2016

Paul Olar

Paul Olar
19.08.2015

Centrul Aria din Sibiu a găzduit, în cursul serii de marți, prezentarea echipei CSU Atlassib. Reunită sub comanda lui Dan Fleșeriu, gruparea ardeleană cuprinde o serie de baschetbaliști nord-americani, care nu au mai evoluat în campionatul nostru.

Totodată, trupa de pe Cibin s-a întărit prin aducerea extremei Cornel Cioacătă, de la Phoenix Galați. Referitor la planurile formației pentru noul sezon, Fleșeriu se arată optimist, declarând:

„Avem o echipă extrem de tânără, care sper să se ridice la pretențiile publicului sibian și să ne reprezinte cu succes în campionat. Sper că oricare dintre obiectivele care ni le propunem, la începutul campionatului sau pe parcursul lui, să le îndeplinim. Cel mai important obiectiv e să îi facem pe sibieni mândri, să umplem din nou sala așa cum am făcut-o de nenumărate ori”, a precizat antrenorul, conform csusibiu.ro.

Tot încrezător este și Octavian Popa Calotă, cel care va fi căpitanul „vulturilor”.

„Vreau să mulțumesc mai  multor persoane. În primul rând domnului antrenor, pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o, de a fi nu doar jucător, ci și căpitan al acestei frumoase echipe. E o onoare pentru mine și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și să pot să îi țin în frâu pe băieții aceștia. Vreau să mulțumesc celor din conducere, noilor co-președinți (n.r. Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci), dar și fostului președinte (n.r. Mircea Vulc) pentru oportunitățile pe care mi le-a oferit și el, la rândul său”, a spus fundașul, potrivit sursei amintite anterior.

Efectivul sibian arată în felul următor:

Fundași – Octavian Popa Calotă, Marek Klassen, Kevin Hardy Vlad Tincu, Lucian Manițiu
Extreme – Lawrence Gilbert, Cornel Cioacătă, Georgian Păun, Daniel Banciu
Pivoți – Nick Evans, Will Paul, Richard Amardi, Sorin Răducan

*Foto: csusibiu.ro

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!