Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a marcat 27 din totatul de 36 de aruncări pe care le-a avut în ultimul sfert cu BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.10.2015

Ultimul sfert al partidei dintre CSU Sibiu și BC Mureș Târgu Mureș a avut un scor parțial mai puțin întâlnit în LNBM, dar și în baschetul european în general, 40-22 pentru echipa gazdă. Cu toate că au câștigat categoric ultimele 10 minute de joc, Sibiul a cedat întâlnirea cu 98-99. 

Foarte important de specificat este faptul că, CSU Sibiu a aruncat pe parcursul sfertului 4 de 36 de ori la coș, atât din interiorul semicercului, cât și de la distanță și în special de la linia de libere. Din cele 36 de aruncări ale băieților lui Dan Fleșeriu, 27 și-au atins ținta, doar 9 fiind astfel ratate. Strict referitor la aruncările libere, care au fost exact jumătate din totalul încercărilor, 18 la număr, 17 au fost marcate de sibieni, una singură fiind ratată de Octavian Popa Calotă. 

De cealaltă parte, BC Mureș, a cedat categoric sfertul decisiv, iar ecartul de 19 puncte avut la finalul sfertului 3 s-a diminuat considerabil până la final. Elevii lui Audrius Prakuraitis au aruncat de 28 de ori la coș în ultimul sfert, din care au intrat 16, iar 12 au fost ratate. Din cele 16 aruncări reușite, 11 din ele au venit de la linia de fault, în timp ce 5 libere au fost ratate. Mai mult de atât, ultimele 8 puncte marcate de BC Mureș au fost izbutite de la libere. 

*Foto: Haltnagy Zsolt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!