Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a oficializat transferul americanului Kevin Hardy

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.08.2015

În ultimul sezon din NCAA, Hardy a administrat 32 de capace,iar în cele 4 sezoane jucate în campionatul universitar acesta a totalizat 102

CSU Sibiu şi-a definitivat lotul pentru sezonul 2015-2016, după ce l-a achiziţionat pe americanul Kevin Hardy, transfer anunţat şi de clubul ardelean prin intermediul site-ului oficial. Mai multe despre noul fundaş al Sibiului puteţi citi AICI

Antrenorul formaţiei de pe Cibin, Dan Fleşeriu, şi-a descris în câteva cuvinte noul elev. 

"O dată cu semnătura lui Hardy am încheiat transferurile jucătorilor străini. Am ales un jucător excelent în apărare, dar capabil să și marcheze puncte importante în atac și cred că va fi foarte important pentru echipa noastră. Este în spiritul general al echipei, tânără și ambițioasă, și care va trebui să compenseze lipsa de experiență cu extrem de multă energie", a spus Fleşeriu într-o declaraţie acordată csusibiu.ro. 

CSU Atlassib Siviu va aborda noul sezon competiţional cu un lot format din următorii jucători: Octavian Popa Calotă, Cornel Cioacătă, Vlad Tincu, Lucian Manițiu, Daniel Banciu, Georgian Păun, Sorin Răducan, Richard Amardi, Nick Evens, Marek Klassen, William Mathias Paul și Kevin Hardy, în timp ce ploieşteanul Șefan Neagu se află în perioada de probe.

*Foto: zimbio.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!