Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu ar putea rămâne fără principalul sponsor

Ionuț Greere

Ionuț Greere
12.07.2015

Foto: Răzvan Păsărică

CSU Sibiu s-ar putea confrunta cu o serie de probleme financiare. Conform stiridesibiu.ro, gruparea de pe malul Cibinului ar putea rămâne fără principalul sponsor, compania de transport Atlassib. În cadrul unei conferinței de presă susținute zilele trecute, președintele Horațiu Floca a vorbit despre posibila retragere a sponsorului ce a fost alături de echipa de baschet în ultimii 12 ani.

“Concret, până al finalul anului 2015 este contract semnat cu Atlassib. La noi aşa a decurs colaborarea în ultimii 12 ani. La finalul fiecarui an se negociază contractul pentru anul următor. Nu am primit o înstiinţare din partea lor. Zvonuri sunt şi la jucatori si la finanţatori. Noi am colaborat cu ei foarte bine, speram sa colaboram mai departe, dar ce va fi în ograda fiecărei companii  sau a fiecărei echipe vom vedea exact în luna decembrie”, a declarat Horaţiu Floca, citat de susrsa mai sus amintită.

Acesta a declarat că nu s-a primit nicio înştiinţare în acest sens la club, dar speră să nu se întâmple acest lucru. Floca a mai declarat faptul că nicio altă companie nu şi-a anunţat intenţia să renunţe la finantare.

Sper sa nu se întâmple. Spre sa le meargă şi lor mai bine şi sa putem colabora pentru ca este o colaborare foarte veche si serioasa. Să dea Dumnezeu sa meargă mai departe”.

Finanţarea acordată de Atlassib, compania deţinută de omul de afaceri Ilie Crarabulea, acoperă aproximativ un sfert din cheltuielile clubului sibian de baschet. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!