Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu ar putea rămâne fără un sponsor de tradiție. „Până la finalul anului vom lua o decizie clară”

Paul Olar

Paul Olar
20.10.2015

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu ar putea încasa o lovitură de proporții în această iarnă. Conform portalului local stiridesibiu.ro, există șanse ca trupa de pe Cibin să își piardă unul dintre cei mai importanți sponsori.

Este vorba de firma de transporturi Atlassib, cea care a susținut formația în ultimul deceniu. Intenția de a renunța la colaborarea cu CSU a fost anunțată de către Daniel Micu, directorul general al companiei Atlassib.

„La acest moment facem o analiză cât se poate de serioasă privind și sponsorizarea echipei de baschet. Unul dintre motivele pentru care este posibilă o restrângere a sprijinului pe care îl acordăm echipei de baschet este și acest proiect de amploare foarte mare (n.e. Campania ”Respecta Viata”). Implicarea într-o asemenea campanie de responsabilitatea socială poate să genereze niște reculuri în celelalte domenii. Este posibil să se simtă și la partea de sprijin a echipei de baschet. Până la finalul anului vom lua o decizie clară. În acest moment contractul cu CSU se derulează fără probleme. Analizăm, împreună cu conducerea Universității <<Lucian Blaga>> , conducerea clubului si vom stabili, până la jumătatea lunii decembrie, modul în care societatea Atlassib va susține în continuare echipa”, a precizat Micu, potrivit stiridesibiu.ro.

Cu alte cuvinte,  Atlassib s-a implicat într-un proiect social, ce are ca scop sprijinirea Fundaţiei Pentru SMURD. Practic, timp de un an, firma de transport va trimite către SMURD câte un leu din din valoarea fiecărui bilet de călătorie vândut. Astfel, donația va ajunge la suma de 100.000 de euro.

*Foto: csusibiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Asa e cand bagi bani intr-un sac fara fund. Performanta ioc, transparenta ioc, e normal sa nu le convina sa sponsorizeze afacerea altora.

    cu 8 ani în urmă (20.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!