Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu are toți jucătorii apți pentru meciul împotriva Timișoarei

Iulian Floca

Iulian Floca
23.03.2012

CSU Atlassib Sibiu urmează să o întâlnească duminică seara pe ocupanta locului întâi din campionat, BC Timișoara.

Sibienii sunt optimiști și își vor juca șansa în meciul de pe teren propriu.

Directorul sportiv al clubului, Horațiu Floca, se arată optimist și declară că echipa din Sibiu speră în continuare la calificarea în play-off.

Duminică vom juca cu BC Timişoara şi chiar dacă şansele noastre de accedere în play-off s-au diminuat în ultima perioadă, vrem să jucăm şi credem în şansele noastre. Vom face tot ce putem noi ca să intrăm în play-off. Dacă nu reuşim să realizăm această calificare în play-off vrem măcar să terminăm cu o impresie bună în acest sezon în faţa suporterilor sibieni!

Horațiu Floca a mai afirmat că Devon Austin va fi apt pentru joc în meciul greu care urmează, deși are în continuare probleme la umăr.

Acesta s-a arătat totodata îngrijorat cu privire la accederea în play-off, fiind conștient că în momentul de față Energia Rovinari are teoretic mai multe șanse la ocuparea locului 8.

Şansele la play-off sunt destul de mici. Depindem foarte mult de alte rezultate. Cert este că nici dacă vom câştiga următoarele trei meciuri nu suntem siguri că accedem în play-off. Se pare că Energia Rovinari are acum o victorie în faţa noastră. Dacă Energia Rovinari va câştiga cu Piteştiul atuomat pentru noi e obligatorie victoria în ultimele trei partide ceea ce este o încercare destul de grea.

Rămâne de văzut dacă sibienii vor face față stresului ultimelor trei etape și dacă vor izbuti o calificare in play-off.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!